ASUS ROG STRIX G513 vs ASUS TUF Gaming A15

Bütçe
18500
Sitede gözüküyor hocam. Genelde geceleri saat 22:00 gibi indirim oluyor. 3060'lı modeller şu an Vatan'ın sitesinde satılmıyor. Ankara, İstanbul, Mersin ve Bursa'daki mağazalarında satılıyor. İsterseniz bütçenizi belirterek yeni konu açın yardımcı olalım.

Benim bütçe 18kda zaten konu açmıştık MUX + 95W diye ASUS TUF A15 seçmiştim kararım onda şu an.

Benim bütçe 18kda zaten konu açmıştık MUX + 95W diye ASUS TUF A15 seçmiştim kararım onda şu an.

Hocam Acer Nitro 5'in önerdiğim RTX 3050 modelini indirimdeyken almak daha mantıklı. Ondada aynı şekilde MUX bulunuyor ve ekran kartı Max-P 95W. Soğutmasıda TUF'a göre daha iyi denebilir.

Hocam Acer Nitro 5'in önerdiğim RTX 3050 modelini indirimdeyken almak daha mantıklı. Ondada aynı şekilde MUX bulunuyor ve ekran kartı Max-P 95W. Soğutmasıda TUF'a göre daha iyi denebilir.

Yani doğrudur ama sürekli indirimde olmuyor.

İndirime başka modeller girer büyük ihtimal.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı