ASUS ROG STRIX G513IC-HN029 alınır mı?

Bütçenizi yazmamışsınız. Lenovo tarafında Legion öneririm normalde ama hem talep fazla diye satıcılar fiyat arttırdı hem de malum dolar kuru böyle olunca fiyatları çok mantıklı değil. Bütçeniz dahlindeyse Monster V25.1 alıp geçin, daha o fiyat üstüne zam gelir diye tahmin ediyorum.
Aslında almayı düşündüğüm pc ile ortalama bir fiyat belirtmiş olduğumu düşünmüştüm. Legion serisi cidden pahallanmış. Anlaşılan monster alacağım.
 
Arkadaşın modelinde ısınma sorunu var demek ki. Bende G513 modelini kullandım ısınma sorunu hiç yaşamadım.
 
Memnun musunuz genel olarak, yeterli oluyor mu sizin için?
Fazlasıyla memnunum, yeterlilik kişiden kişiye değişir. RDR 2 ultra ayarlarda 60-70 arası alıyor ve altına düşmüyor. Sıcaklık 85 derecenin üstüne çıkmıyor. 85 derece performance modda iken. Turbo moduna hiç ihtiyaç duymadığım için denemedim ama Performance'ta 4300-4500 arası dönerken, Turboda 7500'e kadar çıktığı için muhtemelen 4-5 derece de o mod düşürür diye düşünüyorum. Diğer laptopları kullamadım, bilmiyorum ilk gaming laptobum. O yüzden ben etrafta duyduğum ısınma sorunlarını yaşamadım.
 
G513 ile G531 arasında soğutmada tabii ki dağlar kadar fark olacak çünkü içi açılmış görsellerine baktığınızda G531'de aşırı az bakır boru var. Model alınır ama MSI GP76 kasalı Monster da güzel. İki model arasında bütçeniz dahilinde hangisinin donanımı iyiyse onu alın.
 

Geri
Yukarı