ASUS ROG STRIX G513QM-HN081 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar,

Bugün aşağıda paylaştığım ramler tarafıma ulaştı ve cihazı upgrade ettim. Beklediğimden yüksek bir performans artışı gerçekleşti. Ortalama 65-70 FPS aldığım Cod Warzone'da 105-110 FPS alıyorum. Ram alsam mı almasam mı diye şüpheye düşen arkadaşlar varsa kesinlikle çift 16 yapmalarını öneriyorum. Videolu bir şekilde tek ve çift ramin karşılaştırmasını yapacağım.

@xbea dostum yorumların için çok teşekkür ederim. senin fikirlerin olmasa büyük ihtimalle bu şekilde davranmayacaktım. tekrar tekrar çok teşekkür ederim.


Bu arada cihazın içerisinden şu ram çıktı ve satacağım. Benden alın gibi bir şey söylemiyorum sadece aynısından internetten daha rahat bulabilin diye seri numarasının gözüktüğü bir görsel paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 1007629 Eki Görüntüle 1007630

Herkese iyi akşamlar diliyorum.


Merhaba,

Yukarıda alıntıladığım mesajda cihazın içinden çıkan rami gösteriyorum. Seri numarasını internete yazabilirsiniz aynısını bulursunuz. Ancak Türkiye'de satışı yok. Üründen çıkarıp satan arkadaşlarla iletişime geçmeniz gerekiyor. Ben sattım benim yok maalesef. Herkese iyi günler dilerim.

@EXCOOK -> link olarak verdiğim ürün değil hocam görsel olarak paylaştıklarım.
 
Bunun yurt dışındaki versiyonlarında hep 32 GB RAM var. Bunlar bir katakulli çevirmiş olmasın. 3060 da da 32 3070 de de 32 var yurt dışında.
 
b
Bunun yurt dışındaki versiyonlarında hep 32 GB RAM var. Bunlar bir katakulli çevirmiş olmasın. 3060 da da 32 3070 de de 32 var yurt dışında.
bilgisiyarda 1050 olduğunu düşünüyorum 14000 lira verdim oyun kasıyo ama sorunu buldum galiba amd nin software i ile rtx3060 güzel çalışmıyo amd oyunların ana menüsünde aldığım fps i bile kısıtlıyor sebibini bulamadım uygulamayı çok kurcaladım zaten amd yi hiç seven bi insan değildim ilk defa denemek istedim daha da kötü olduğunu öğrenmiş oldum 512mb lık ekran kartı var işlemcinin her işime karışıyo ya çıldırmamak elde değil csgo da 1060 lı blgisiyarımda 300 fpsleri görüyodum şuan 200 zor görüyorum fifa 21 ana menüde 48 e sabitliyor 72 olması gerekirken oyunlarda tuhaf kasmalar takılmalar sebeb amd nin koyduğu 512mb lık ekran kartı yanılmak istiyorum lütfen bilgili insanlar yardımcı olabilirmi ramden başka bi çözümü olmalı asus bunu bile bile piyasaya sürmez diye düşünüyorum neden rakiplerinden kötü performanslı bilgisiyar piyasaya sürsünler ki
 
B

Bilgisayarda 1050 olduğunu düşünüyorum 14000 lira verdim oyun kasıyor ama sorunu buldum galiba AMD'nin software i ile RTX3060 güzel çalışmıyor AMD oyunların ana menüsünde aldığım FPS'i bile kısıtlıyor sebibini bulamadım uygulamayı çok kurcaladım zaten AMD'yi hiç seven bir insan değildim ilk defa denemek istedim daha da kötü olduğunu öğrenmiş oldum 512MB'lık ekran kartı var işlemcinin her işime karışıyor ya çıldırmamak elde değil CS:GO'da 1060'lı blgisiyarımda 300 FPS'leri görüyordum şu an 200 zor görüyorum FIFA 21 ana menüde 48'e sabitliyor 72 olması gerekirken oyunlarda tuhaf kasmalar takılmalar sebep AMD'nin koyduğu 512MB'lık ekran kartı yanılmak istiyorum lütfen bilgili insanlar yardımcı olabilir mi RAM'den başka bir çözümü olmalı ASUS bunu bile bile piyasaya sürmez diye düşünüyorum neden rakiplerinden kötü performanslı bilgisayar piyasaya sürsünler ki.

MUX Switch'den dolayı Cyberpunk oynarsan gerçek performansı verir.
Bunun yurt dışındaki versiyonlarında hep 32 GB RAM var. Bunlar bir katakulli çevirmiş olmasın. 3060 da da 32 3070 de de 32 var yurt dışında.

Hocam Hepsiburada'ya 32 GB'lı bir tane gelmişti ama kaldırdılar galiba fiyatı 19000'di.
Hocam dediğiniz gibi olabilir bir ASUS'u arayıp sormak lazım.
Hocam yoksa ASUS Dual Channel koyardı diye düşünüyorum.
 
Hocam eğer micron çip varsa içinde olur.Crucial micron çip kullanıyor diye biliyorum.Benim fikrimi sorarsan eğer 990 lira bu ram verceğine 8x2 16GB CL20 (tepki süresi düşük) 3200 mhz ömür boyu garantili kingston hyperx alırım.Ben bu şekilde yaptım.Makinadan çıkan 16GB micron marka ram forumdan bir arkadaşa sattım bu gün.Bence oyun ve uygulama için 16GB ram yeter.
 
RAM uyumu konusuyla alakalı, başlıkta daha önce geçtiği gibi, biraz şans.

Benim aldığım Samsung marka RAM’de bir uyum problemi oluşmadı cihazdaki RAM ile, umarım ilerleyen süreçte de oluşmaz :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı