ASUS ROG STRIX G513QM-HN081 alınır mı?

Hocam baktım attığınız videolara ben daha böyle ddeğerlerle karşılaşmadım arkada Kaspersky açık olmasına rağmen assotta Corsa da maksimum 83 gördüm ve güç düşürmedi 30-40 dk oynmama rağmen eğer arkada WMI provider host çalışıyorsa ondan kaynaklanabilir.
AC Valhalla'yı gayet akıcı bir şekilde ortalama 60-70 FPS oynayabiliyorum ve FPS düşüşüde görmedim olduğu gibi stok kullanıyorum soğutucu monitör hiçbir şey yok.
Ben özellikle her şeyi kapatıp deniyorum ki orjinal değerleri görüym diye ama durum bu. Msi Afterburner üzerinden mi takip ediyorsunuz değerleri? Eğer öyleyse GPU güç ve kullanım yüzdesi, isi gibi değerler için göstergeyi açıp oyun içinde değerleri takip edebilir misiniz? Tam rakamlar lazım bana. Tekrar servise gidecem gibi duruyor.
 
Ben özellikle her şeyi kapatıp deniyorum ki orijinal değerleri görüym diye ama durum bu. MSI Afterburner üzerinden mi takip ediyorsunuz değerleri? Eğer öyleyse GPU güç ve kullanım yüzdesi, isi gibi değerler için göstergeyi açıp oyun içinde değerleri takip edebilir misiniz? Tam rakamlar lazım bana. Tekrar servise gideceğim gibi duruyor.

Hocam donanımsal olduğunu düşünmüyorum arkadaşımda TUF 3050 var o da hep sıkıntı yaşıyordu CPU çok ısınıyordu PC'ye format attı geçti.
 
Hocam çoğu oyunda denedim AC Valhalla olsn Rainbow Six olsun Witcher olsun maksimum 83 gördüm ama şöyle bir problem vaar WMI provider host diye bir şey var arkada bazen çalışıyor onu Görev Yöneticisi'nden kontrol edin o çok FPS düşürüyor kapatmanız lazım.
Hocam 1 kere sordum cevap vermemişsiniz ama son kez sorayım cevaplamazsanız yapacak bişey yok. WMI Host bende de çalışıyor ama kapanmıyor. Kapatınca tekrar pırtlıyor. Nedir acaba o çalışan ve nasıl kapatabilirim kökten ?
 
Hocam 1 kere sordum cevap vermemişsiniz ama son kez sorayım cevaplamazsanız yapacak bir şey yok. WMI host bende de çalışıyor ama kapanmıyor. Kapatınca tekrar pırtlıyor. Nedir acaba o çalışan ve nasıl kapatabilirim kökten?

Hocam Windows+r yapın bir ekran çıkacak oraya services.msc yazın sonra yine ekran çıkcak oradan aşağı Windows yönetim yardımcılarına gelin yeniden başlat deyin kapanır.
Ben servise verdim format atmışlar yine aynı. Windows 11 temiz kurulum yaptım hala aynı:)

Hocam az önce AC Valhalla benchmark test yaptım fanlar Full elle ayarladım ortalama 63 FPS çıktı ve işlemci 81 dereceyi geçmedi.
Onları yaptığınız takdirde düzelmediyse servise götürmekte fayda var ama çok bir işe yarıycağını düşünmüyorum servis çok uğraşmaz.
 
Bu makineye ilk kez 14K tl civarında satılırken "ekranı şöyle böyle" diyerek millete aldırmayanlara selam vermeye geldim hususi olarak. Selam.
 

Geri
Yukarı