ASUS ROG STRIX G513RM-HQ163 sıcaklık değerleri nasıldır?

Herkese selam. Konu başlığında da belirtmiş olduğum ASUS ROG STRIX G513RM-HQ163 adlı cihazın siparişini geçmek üzereyim. Bu cihazı kullanan arkadaşlar işlemci sıcaklık değerleri hakkında bilgi verirse çok sevinirim. Özellikle ağır yük altına girecek oyunlarda Turbo fan açıkken sıcaklıklar nasıl bu benim için önemli. Bunun beraber genel sıcaklık değerlerinin yanında MUX özelliği kimisi var kimisi yok demiş var ise MUX ayarını açabildiniz mi? Şimdiden teşekkürler.
Isınıyor genelde 92-95 derecelerde geziyor. Mux var.

Kankam en çok merak ettiğim şey ekran kartı 2k olduğu için 3060 sıkıntı yapabilir falan diyolar
3060 laptopta 2K oynamaya uygun bir kart değil.
 
Yaşadığım sorunlar Windows 11 ve tasarımsal sıkıntı idi.(2 USB portu olması). Legion 5'te gayet başarılı cihaz. Soruların varsa sorabilirsin.
Vaktiniz varsa alacağım Legion linki ->

Bilgisayar mühendisiyim, oyin oynamıyorum fazla, almışken de iyi performanslı olsun istiyorum,
öte yandan Ryzen 7 6800h ile i7 11800h arasında baya fark var, sanki Lenovo mantıklı gibi , sizin önerinizi de bekliyor olacağım, bugün almam gerek cevabınızı bekliyorum

Bugün alacağım hızlı ceva
 
Vaktiniz varsa alacağım Legion linki ->

Bilgisayar mühendisiyim, oyin oynamıyorum fazla, almışken de iyi performanslı olsun istiyorum,
Öte yandan Ryzen 7 6800h ile i7 11800h arasında bayağı fark var, sanki Lenovo mantıklı gibi, sizin önerinizi de bekliyor olacağım, bugün almam gerek cevabınızı bekliyorum.

Bugün alacağım hızlı ceva.

Aslında ikisi birbirine denk işlemciler. Lenovo daha iyi sıcaklık konusunda. AMD CPU ısınıyor. Oyunda 77-80 derecelerde takılıyor performans modunda. Turbo modunda 70 civarı ama çoklu çekirdek performansı gereken uygulamalarda 90'lara çıkar Turbo olsa da.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı