ASUS ROG Strix GL703VM Darboğaz Sorunu

Seartes

Decapat
Merhabalar, tam olarak 6 ay önce Asus'un Rog Strix GL703VM modelli dizüstü oyuncu bilgisayarını aldım. Gayet de memnundum. Sonra kişisel sebeplerden dolayı format atmam gerekti. Formattan sonra bilgisayarda anlaşılmaz bir performans düşüşü yaşadım. İşlemcisi i7 7700HQ ve ekran kartı 1060 6 GB olmasına rağmen DotA 2 gibi bir oyunda 15-30 FPS falan alıyordum. Aynı şekilde CS:GO'da 50FPS civarlarında alıyordum. Tüm driverları güncel olduğu halde. Sonra doğal olarak garantiye yolladım. Anakartı değiştirilip geri geldi ama aynı FPS kaybı devam ediyordu. Bunun üstüne ben de DOA kapsamında değişimini talep ettim. Ama donanımsal bir sorun yok deyip geri yolladılar. Ben de sorunu kendim çözmeye çalışıyorum. İnternetten Userbenchmark testi yaptığımda ekte görüldüğü gibi CPU Throttled %99'u gördüm. Bunun önceki yazdıklarımla bir alakası var mıdır? Varsa bu sorunu nasıl çözebilirim? Yoksa sorun sizce hangi sebepten oluyor?

375536

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı