ASUS ROG STRIX H270F Gaming için işlemci önerisi

Ryzen sistemi cok bilmiyorum. Açıkçası yeni nesil ne varsa cok uzagim. Yeni yeni araştırıp öğreniyorum. Q9650 neslinde ddr2 sistemde kalmis durumdaydim. Ryzen sistem icin önereceğiniz anakart ve islemci var mi ? Anakart ekran karti ve islemci icin 2500 butcem var. Gercekten iyi performans alabileceğim rahat rahat kullanabilecegim bir sistem istiyorum.

2500 lira ryzen sisteme geçiş için oldukça uygun bir bütçe. Anakart ve işlemcinin yanına RAM de almanız gerekir ama dediğim gibi bütçeniz uygun.
İşlemci olarak ryzen 5 3600 bellek olarak 2x8gb 3000 veya yukarısı bellek bakın. Anakart olarak ise ihtiyaçlarınızı ve kasa boyutunuzu bilmem gerekir.

Ekran kartı olarak RX 570 öneririm. Performans olarak GTX 1050'den çok daha iyidir:

2500 lira ryzen sisteme geçiş için oldukça uygun bir bütçe. Anakart ve işlemcinin yanına RAM de almanız gerekir ama dediğim gibi bütçeniz uygun.
İşlemci olarak ryzen 5 3600 bellek olarak 2x8gb 3000 veya yukarısı bellek bakın. Anakart olarak ise ihtiyaçlarınızı ve kasa boyutunuzu bilmem gerekir.
Cok yuksek seviye oyunlar harici online oyunlar vs açsın yeterli. Atx dusunuyorum ona uygun kasa. Anakartlara baktim lakin dedigim gibi cok bilgim yok. Ryzen 5 ve rx 570li bir sistem dizerseniz cok sevinirim. Ssd mutlaka olsun.

İşlemci.

Anakart

Bellek

Anakart bellek konusunda tavsiyelerim bunlar dilediğiniz saticidan temin edin.

Ekran kartı için en uygun fiyatlı model bu. Kullandığım bir kart sıcaklık konusuna kafayı takmaya gerek yok iyi soğutması var.

İşlemci.

Anakart

Bellek

Anakart bellek konusunda tavsiyelerim bunlar dilediğiniz saticidan temin edin.

Ekran kartı için en uygun fiyatlı model bu. Kullandığım bir kart sıcaklık konusuna kafayı takmaya gerek yok iyi soğutması var.
Cok sagol yardımın icin. Fakat butcemi cok aşıyor. Islemci ryzen 5 1600 olanını alsam olur mu? Cunku daha kasa ssd var

Anakart ve işlemci için 2500 lira anladım ben. Sanıyorum yanlış anladım. İşlemciyi 2600 olarak veya 1600 olarak da değiştirebilirsiniz elbet.
Senide yordum kardeşim. Sağ olasın.
Anakart ve işlemci için 2500 lira anladım ben. Sanıyorum yanlış anladım. İşlemciyi 2600 olarak veya 1600 olarak da değiştirebilirsiniz elbet.
Bu nasil 800 tl

Teknobiyotik!

0

KATEGORİLER

AMD Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz (Turbo 3.9GHz) Vega¹¹ Graphics AM4 İşlemci - Kutusuz (Soğutuculu)
AMD Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz (Turbo 3.9GHz) Vega¹¹ Graphics

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı