Rektez
Hectopat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- Samsung Pro
Herkese merhaba, öncelikle günaydın. Bilgisayarımda birkaç aydır bir sorun yaşıyorum. Başlangıçta açılması gereken uygulamalar bazen açılmıyor. Bilgisayara sağ tıklayıp “yenile” yaptığımda bazen işlem gerçekleşmiyor veya sağ tıklama menüsü hiç gelmiyor. En basit programların bile açılması bazen uzun sürüyor ve Görev Yöneticisi'ni ne zaman açsam genelde çöküyor.
Bilgisayarım ASUS ROG STRIX serisinden bir laptop; donanımsal olarak gayet iyi ve antivirüs de kullanıyorum. Crack veya benzeri programlar da kullanmıyorum. Bu yüzden sorunun neden kaynaklandığını anlamıyorum. Psikolojik midir bilmiyorum ama sanki her Windows güncellemesinden sonra bu durum daha sık yaşanıyor gibi geliyor, ama emin değilim.
Bilgisayarım ASUS ROG STRIX serisinden bir laptop; donanımsal olarak gayet iyi ve antivirüs de kullanıyorum. Crack veya benzeri programlar da kullanmıyorum. Bu yüzden sorunun neden kaynaklandığını anlamıyorum. Psikolojik midir bilmiyorum ama sanki her Windows güncellemesinden sonra bu durum daha sık yaşanıyor gibi geliyor, ama emin değilim.
Son düzenleyen: Moderatör: