ASUS ROG STRIX RTX 2080 vs MSI RTX 2080 Ventus

IronImpacttt

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
"Ekran kartım RTX 2080 olsun istiyorum" dedikten sonra fark ettim ki bunun bile bir çok farklı türü varmış. Bu sadece isim olarak mı, yoksa performans olarak da fark ediyor mu bilmek istiyorum.

Ekran kartı bütçem: 5750 TL maksimum

Arasında ne fark var? Performans olarak hangisini tercih etmeliyim? İşlemcim AMD R9 3900X'tir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara da bakabilirsiniz FPS olarak aynı genel olarak soğutma performans etkisi mevcut.

Peki

Ve

Arasında ne fark var fiyat neden farklı ?

Markalar kendine özgü tasarım ve soğutma tasarlar. Performans farkı yok soğutma ve ışıklandırma fark ikiside kendine has fakat Strix biraz daha iyi soğutmaya sahiptir. Bana kalırsa Msi seçerdim.
O kadar fiyat farkını vermeye gerek kalmadan.

Seçtiğiniz ASUS modeli OC versiyon olduğu için varsayılan olarak yüksek Mhz değerleri mevcut. Oyunlarda 100 MHz OC ile nerelere ulaşılıyor, bu kartta +200 MHz varsayılan olarak geliyor.
Diğer kartlarla aynı soğutma performansı verdiğine göre, otomatikmen soğutması da daha etkili oluyor. Tabi normal modellerden gözle görülür bir soğutma farkı olmuyor.

MSI'ın da OC versiyon kartları mevcut, bu onlar için de geçerli.
Tabi şu an alacaksanız MSI almak daha mantıklı, daha çok indirimi mevcut.

RTX 2080 Ventus oyunlarda ortalama 77 dereceye kadar çıkıyor.
Rog strix ve Msı Trio modelleri çok iyi soğutmaya sahiptir ikiside alınabilir.
Fakat ben Rog strix seçerdim.
Bu video'da Ventus'un soğutmasını inceleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı