ASUS ROG STRIX RTX 2080 vs MSI RTX 2080 Ventus

Şu an Hepsiburada sitesinde RTX 2080 Super Ventus modeli 5300, Gaming X Trio ise 5900 TL. Bir göz atmanızı ve indirim bitmeden satın almanızı tavsiye ederim.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Rog Strix diyorum ben.

Hocam RTX 2080 Super farklı bir kart RTX 2080 farklı bir kart. Ventus Model.

Ventus 2080 süper modeli daha uygun arkadaşın dediğine göre bu yüzden x Trio dan vazgeçmek mantıklı mı ?

Bence kaçırma hemen al:

Her an indirim gidebilir, direk beklemeden al derim.

Ya da bunu:

Ventus 2080 süper modeli daha uygun arkadaşın dediğine göre bu yüzden x Trio dan vazgeçmek mantıklı mı ?
Hocam sen şunu tam olarak belirlemen lazım öncelikle. RTX 2080 mi alacaksın? RTX 2080 Super mi?
Ona göre arasında seçim yapıp markaların farklı modellerini seçmen lazım. Ha Super olan daha iyi tabii ki sana kalmış, ama soruna gelecek olursak soğutma farkları arasında seçim istemişsin.

2080 Ventus normal Ventus’lardan daha iyi bir soğutmaya sahip.
20 DK benchmark testinde fanlar son hızda dönerken 60C MAX görmüş.

Aradaki fiyat farkı çok ise Ventus alınabilir az ise Strix ya da X Trio alın.

Super almak daha mantıklı eğer aynı fiyat ise. Super daha güçlü bir kart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoların genel olarak sadece fikir vermesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü soğutma dediğiniz olayda birçok etken mevcut. Sen tutupda videoda 60 derece imiş diye tutup kaloriferin sıcağın dibinde soğutması zayıf bir kasada 60 derece görebileceğine inanıyorsan yanılıyorsun. Zaten bu modellerin tamamının soğutması iyi. Yani birini seçince " keşke diğerini alsaydın " cümlesini kullanmak manasız.Hesabına uygun olanı seçmen yeterli olur. Soğutma da arıza türevi birşey olmadığı sürece sıkıntı olmaz.

Kullanım alanını belirtmemişsiniz ama aralarında çok bir uçurum farkı yok sadece soğutma anlamında ufak farklılıklar gözlemlenebilir. Tercih kısmına gelirsek elbette çoğunluk gibi bende rog strix tercih ederdim. Ventus modelleri birazda ısı konusunda geride kalmıs vaziyette.

Bu videoların genel olarak sadece fikir vermesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü soğutma dediğiniz olayda birçok etken mevcut. Sen tutupda videoda 60 derece imiş diye tutup kaloriferin sıcağın dibinde soğutması zayıf bir kasada 60 derece görebileceğine inanıyorsan yanılıyorsun. Zaten bu modellerin tamamının soğutması iyi. Yani birini seçince " keşke diğerini alsaydın " cümlesini kullanmak manasız.Hesabına uygun olanı seçmen yeterli olur. Soğutma da arıza türevi birşey olmadığı sürece sıkıntı olmaz.
Videoda oda sıcaklığını belirtmiş zaten, ortalama bir kasada değerler bu şekilde olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı