ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC vs Palit RTX 3080 GameRock

Bütçe
1000 Dolar
@yupo nickini kim aldı Hocam ben de şu an iki model arasındayım, Palit 3080 gamerock bekliyorum 6800XT ile arasında kaldım. 1 haftalık tecrübeleriniz nedir, memnun musunuz kartınızdan?
Hocam 3080 kullanmadım. O nedenle daha iyidir veya daha kötüdür diyemem. Ama pişman olmadığımı söyleyebilirim.

Nasıl kullanıcağına bağlı hocam bir gamerock ile ASUS STRIX veya EVGA FTW gibi kartlara yaptığın Overclock'u yapamazsın. STRIX, FTW gibi kartlarda olan slikon kalitesi gamerocklar da yok.

Tak kullan kullanıcısı isen overclock vs uğraşmam dersen Gamerock Fiyat performans olarak çok mantıklı bir model. Soğutması çok başarılı içinden çıkan kabloyla RGB'sini anakartlarla eşleştirebiliyorsunuz. Ben sırf RGB'leri tek yazılımdan kontrol etmek adına ASUS düşünüyordum fakat gerek yokmuş. Overclock ile uğraşan biri olmadığım için düz gamerock versiyonunu alıp OC versiyonunun BIOS'unu yükledim ve gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı