ASUS ROG Strix RX 480 vs MSI RX 480 Gaming X

Performans bakımından iyi olmasını istiyorsanız aynı fiyata GTX 1060 3G modelini tercih edebilirsiniz. RX 480 8G den daha önde bir karttır. Üstelik yapılan testlere göre 1440P'de ise GTX 1060 3G modeli RX 480'den daha önde

Performans bakımından iyi olmasını istiyorsanız aynı fiyata GTX 1060 3G modelini tercih edebilirsiniz. RX 480 8G den daha önde bir karttır. Üstelik yapılan testlere göre 1440P'de ise GTX 1060 3G modeli RX 480'den daha önde
3 GB oyunlarda yetersiz kalmaya başladı, Ayrıca DX12 ve Vulkan API desteği ile RX480 önde. Freesync monitörlerin ucuzluğu da cabası.

1060 almayacağım zaten fiyat düşmanı Nvidia'dan nefret ederim Nvidia'nın iyi olmasının tek sebebi düşük güç tüketimi ve yazılım (shadow play) video çekmeyeceğimden RX 480 alıcam ama tek sorunum ASUS mu? MSI mı?

Şuada hafta sunu indirimi var ASUS RX480 8GB STRIX vs MSI RX 480 GAMING X 8G MSİ 1050 Tl Asus ise 1100 tl oyuzden 50 tl boşuna fazla vermeye gerek yok bu arada coğu teslere baktim dx 12 ve vulkan özeliği girince devreye 480 daha iyi isterseniz şuanda araştirin eski verilere bakmayalim 2017 verilerine bakın derim heleki doom oyununda 480 ile 1060 arasında 15 fps fark var vulkan özelği olduğundan amd önde valla benim başima daha önce bişey geldi gtx 660 2 gb 192 bit vardi hd 7850 2 gb 256 bitti arkadaş nevidi aldi ben atiyi aldim ilkzamanlar güzel ama 4 yılın sonunda oyunlari yavaş oynatmaya başladi fps düştü ama ati hep öndeydi oyzuden bence 6 gb 192 bit yerine 8 gb 256 bit almak daha mantıklı cunki bu ileriye dönük oldumu ozaman mb ve bit önplana giriyo şuanda coğu oyunda ekrankarti işlemci hizi önplanda ama ilerdeki oyunlarda geri kaliyor benim başıma geldğinden diyorum tabi belkide bana denk geldi başima gelen birdurumdu anlattığım tabi benden iyi bilenler vardır belkide benim dediğim olay olmucaktır sadece bir tahmin saygısıtlık yaptımsada özür..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı