Bu adamın 2 gün önce yayınladığı bu kartla alakalı şöyle bir videosu da var;
Videonun özeti: Asus’un çıkardığı ilk kartlardan sonra revize edilmiş bu kartlar daha iyi soğutma performansı sergiliyor. 72 derece 1800RPM civarı fan hızı. İlk attığım videoda adam bu vida sorununu kendi çözümlüyor. Kendi çözdüğü haliyle 64 derece 1600RPM gibi çok güzel değerlerde çalışıyor. Adamın söylemesi ve videoların da gösterdiği gibi Asus’un revize ettiği kart adamın yaptığı çözüm kadar etkili değil. Adamın ayrıca bu kadar iyi bir soğuma bloğuna sahip, en pahalı RX 5700 XT olan bir kart orta segment RX 5700 XT’ler gibi performans sergiliyor. High end olarak daha iyi değerlere sahip ve bundan ucuz kartlar olduğunu söylüyor. Ki ben de buna katılıyorum. Eğer iade şansınız varsa Msi Gaming X ya da Nitro+ alabilirsiniz. Nitro+’ta yaşadığınız sorun tam olarak neydi bilmiyorum ama fiziksel bir sorun olduğunu sanmıyorum, yazılımsaldır büyük ihtimal. Red Devil ve Nitro+ yabancı kaynaklarda tavsiye edilen modeller. Gaming X’in de sıcaklık değerleri gayet iyi. İade şansınız yoksa da Asus’la görüşün belki vida sorununu servis hallediyordur ya da revize edilmiş bir kart yollarlar.