BIOS'tan herhangi bir ayar yaptınız mı? Ayrıca Armoury Crate'i silip tekrar kurmayı deneyin, bazne sorun olusturabiliyor.
Evet dun format attim hayir eksik bir driver yok hepsini yukledim.Hocam galiba sistemi dün formatladınız, eksik bir sürücü olabilir mi?
Herhangi 3.parti bir yazılım ise işlemcinizi sınırlandırdınız mı? 3.parti yazılım olmasına da gerek yok, Windows 10 ayarlardan işlemci kullanımını %100'den %99'a çekerseniz işlemci turbo boost açmaz ve temel frekansında çalışır. Aynı işin biraz daha gelişmişini 3.parti yazılımlar ile de yapabilirsiniz, örneğin Throttlestop gibi yazılımlar ile.ASUS ROG STRIX Scar 3 laptopum boştayken 2.2 GHz'de, oyundayken de 2.2 GHz çalışıyor ve oyunlarda 50 FPS üstüne çıkamıyorum. Bunu nasıl çözerim?
ASUS ROG STRIX Scar 3 laptopum bostayken 2.2 GHz'de, oyundayken de 2.2 GHz calisiyor ve oyunlarda 50 FPS ustune cikamiyorum. Bunu nasıl cozerim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.