ASUS ROG STRIX Scope fonksiyon tuşları işlevi değiştirilebilir mi?

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ASUS ROG STRIX Scope klavye sahibiyim. Klavyemdeki F4'ten sonraki F tuşlarını ses açma, kapama, şarkı ilerletme, şarkı durdurma gibisinden kullanabiliyorum. F4'ten sonraki F5 gibi fonksiyonel tuşları FN+tuş olarak kullanabiliyorum. Benim istediğim örneğin F11 tuşuna basınca F11'e basılsın. Ses Açma tuşuna basılmasın ses açma tuşuna basmak istersem FN kombinasyonunu kullanmak istiyorum. Yani bir nevi tuşların yeri değişecek bu mümkün müdür?

Merhaba, ASUS ROG STRIX Scope klavye sahibiyim. Klavyemdeki F4'ten sonraki F tuşlarını ses açma, kapama, şarkı ilerletme, şarkı durdurma gibisinden kullanabiliyorum. F4'ten sonraki F5 gibi fonksiyonel tuşları FN+tuş olarak kullanabiliyorum. Benim istediğim örneğin F11 tuşuna basınca F11'e basılsın. Ses açma tuşuna basılmasın ses açma tuşuna basmak istersem FN kombinasyonunu kullanmak istiyorum. Yani bir nevi tuşların yeri değişecek bu mümkün müdür?

Merhaba hocam çok uzun zaman olmuş ama aynı sorun bende de uzun süredir var siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Merhaba hocam çok uzun zaman olmuş ama aynı sorun bende de uzun süredir var siz bir çözüm bulabildiniz mi?
Merhaba dostum fn+1 2 3 4 5 e bas orada modları değişiyor bu 5 inden birisiydi.

Merhaba dostum FN+1 2 3 4 5'e bas orada modları değişiyor bu 5'inden birisiydi.

Deniyorum şu anda ama değişmedi gene aynı şekilde FN+F5 falan yapmam gerekiyor.

Deniyorum şu anda ama değişmedi gene aynı şekilde FN+F5 falan yapmam gerekiyor.
Değişmesi lazımdı hocam. Bütün sayıları (1,2,3,4,5,6,)denediniz mi bir de klavyeniz tam benim klavye modeli mi emin misiniz birde fn+6 deneyebilirmisiniz?

Değişmesi lazımdı hocam. Bütün sayıları (1, 2, 3, 4, 5, 6,)denediniz mi bir de klavyeniz tam benim klavye modeli mi emin misiniz bir de FN+6 deneyebilir misiniz?

Denedimde olmadı klavye modelim ASUS ROG XA04 STRIX scope Deluxe. Acaba yazılımla profilleri ayarlanıp değişiyor mu bir bilginiz var mıdır?

Denedimde olmadı klavye modelim ASUS ROG XA04 STRIX scope Deluxe. Acaba yazılımla profilleri ayarlanıp değişiyor mu bir bilginiz var mıdır?
Yazılımına bakmıştım öyle bir şey bulamamıştım diye hatırlıyorum hocam. Ama sizin o 1 2 3 4 5 kısımların altlarında romen rakamları ile 1 2 3 4 5 yazıyorsa sırası ile olması gerekliydi.

Hocam yanlışlıkla sorunu çözdüm FN+ins FN lock bastım sorun çözüldü yine de ilginiz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı