Daha önce kullandığım şimdi modelini hatırlamıyorum Logitech klavyede Battlefield'de yaralandığımda renk değişir ölünce klavye kırmızı olurdu güzel ambians oluyordu. Yeni klavye aldım. ASUS ROG STRIX Scope RX bunda da o şekilde programında ayar var mı yoksa oyun sadece Logitech mi destek veriyordu.
Daha önce kullandığım şimdi modelini hatırlamıyorum Logitech klavyede Battlefield'de yaralandığımda renk değişir ölünce klavye kırmızı olurdu güzel ambians oluyordu. Yeni klavye aldım. ASUS ROG STRIX Scope RX bunda da o şekilde programında ayar var mı yoksa oyun sadece Logitech mi destek veriyordu.
Ara ara sorun çıkarıyor bende anlamadım. Bazen girmiyor yükleniyor diyor. Sonra kafasına göre bir daha tıkladığımda girebiliyorum. Silip tekrar kurdum aynı sorun yine oluyor.
Aura sync bölümünden klavyenizi işaretleyip girmeye çalışın. İşe yaramazsa geri dönüp işareti kaldırıp tekrar girin. Bu işlemi bir kaç yapmanız gerekebilir.
ASUS Aura uygulamasının (Armoury Crate öncesi) birkaç oyunda desteği vardı. Bunlardan birisi ETS 2 oyunu.
Aura Sync bölümünden klavyenizi işaretleyip girmeye çalışın. İşe yaramazsa geri dönüp işareti kaldırıp tekrar girin. Bu işlemi birkaç yapmanız gerekebilir.
Vallahi denedim birçok kez ama yemedi ya. Maalesef ASUS bu uygulamada gerçek manada batık. Daha önce de çok yaşadım bu tarz problemlerde. Fotoğraftaki kısımda kalıyor. Sil yükle farketmiyor her şeyi denedim. Arka plandaki yazıyı da okuyamıyorum. Ne dediğini anlasam bir. Bi de yanında "N" işareti var klavyenin onla mı alakalı acaba.
Vallahi denedim birçok kez ama yemedi ya. Maalesef ASUS bu uygulamada gerçek manada batık. Daha önce de çok yaşadım bu tarz problemlerde. Fotoğraftaki kısımda kalıyor. Sil yükle farketmiyor her şeyi denedim..