ASUS ROG STRIX Scope RX klavyede oyuna özel aydınlatma var mı?

Daha fazla  
Daha önce kullandığım şimdi modelini hatırlamıyorum Logitech klavyede Battlefield'de yaralandığımda renk değişir ölünce klavye kırmızı olurdu güzel ambians oluyordu. Yeni klavye aldım. ASUS ROG STRIX Scope RX bunda da o şekilde programında ayar var mı yoksa oyun sadece Logitech mi destek veriyordu.

Daha önce kullandığım şimdi modelini hatırlamıyorum Logitech klavyede Battlefield'de yaralandığımda renk değişir ölünce klavye kırmızı olurdu güzel ambians oluyordu. Yeni klavye aldım. ASUS ROG STRIX Scope RX bunda da o şekilde programında ayar var mı yoksa oyun sadece Logitech mi destek veriyordu.
Asus Aura Ready diye aratırsanız birkaç oyunda desteğini bulabilirsiniz.

Hocam Armoury Crate'i düzgün kullanabiliyor musunuz ? Bende de Rog Strix Flare var 1 aydır klavyenin aydınlatma kısmına giremiyorum programda. Bende mecbur laptop ile senkronize kullanıyorum.

Hocam Armoury Crate'i düzgün kullanabiliyor musunuz? Bende de ROG STRIX flare var 1 aydır klavyenin aydınlatma kısmına giremiyorum programda. Bende mecbur laptop ile senkronize kullanıyorum.

Ara ara sorun çıkarıyor bende anlamadım. Bazen girmiyor yükleniyor diyor. Sonra kafasına göre bir daha tıkladığımda girebiliyorum. Silip tekrar kurdum aynı sorun yine oluyor.
ASUS Aura ready diye aratırsanız birkaç oyunda desteğini bulabilirsiniz.

Bir bakim üstat teşekkürler.

Asus Aura uygulamasının (Armoury crate öncesi) bir kaç oyunda desteği vardı. Bunlardan birisi ETS2 oyunu.

Hocam Armoury Crate'i düzgün kullanabiliyor musunuz ? Bende de Rog Strix Flare var 1 aydır klavyenin aydınlatma kısmına giremiyorum programda. Bende mecbur laptop ile senkronize kullanıyorum.
Aura sync bölümünden klavyenizi işaretleyip girmeye çalışın. İşe yaramazsa geri dönüp işareti kaldırıp tekrar girin. Bu işlemi bir kaç yapmanız gerekebilir.

ASUS Aura uygulamasının (Armoury Crate öncesi) birkaç oyunda desteği vardı. Bunlardan birisi ETS 2 oyunu.

Aura Sync bölümünden klavyenizi işaretleyip girmeye çalışın. İşe yaramazsa geri dönüp işareti kaldırıp tekrar girin. Bu işlemi birkaç yapmanız gerekebilir.

Vallahi denedim birçok kez ama yemedi ya. Maalesef ASUS bu uygulamada gerçek manada batık. Daha önce de çok yaşadım bu tarz problemlerde. Fotoğraftaki kısımda kalıyor. Sil yükle farketmiyor her şeyi denedim. Arka plandaki yazıyı da okuyamıyorum. Ne dediğini anlasam bir. Bi de yanında "N" işareti var klavyenin onla mı alakalı acaba.

Dosya Ekleri

• Klavye.PNG
    Klavye.PNG
    78,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Vallahi denedim birçok kez ama yemedi ya. Maalesef ASUS bu uygulamada gerçek manada batık. Daha önce de çok yaşadım bu tarz problemlerde. Fotoğraftaki kısımda kalıyor. Sil yükle farketmiyor her şeyi denedim..
Hocam anakartım ile uyumsuzluk çıkarıyor sanmıştım ilk başlarda. Bu konuda memnun olan yok sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı