ASUS ROG STRIX Scope RX klavyesinin tuşu nereden temin edilebilir?

Zer0Eren

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Display
Monitor: Asus Tuf Gaming 170hz 1ms 2k(1440p) [VG27AQ1A]

Case
Motherboard: Asus Rog Strix z790-f 7800mhz
Processor: Intel Core i9 13900K
Graphics Card: Asus Rog Strix 4070Ti OC Edition
Ram: Kingston Fury DDR5 5600mhz 2x32Gb
Cpu Cooler: Asus Rog Strix LC II 360 Argb
Psu: Asus Rog Strix 1000W 80+ Gold Full Modular
M2 Ssd: 2x Kingston Fury Renegade 2Tb 7300/7000mb/s
Case: Asus Tuf Gt502 Black
Merhaba klavyemdeki tuşu kaybettim. Yenisini temin etmek istiyorum. ASUS'u aradım penta ile görüşmemi istedi. Aradım. Mail at dediler. Attım 3-4 gün oldu ne dönen var ne bir şey. Nasıl temin edebilirim bu tuşu? Temizleyeyim derken kaybettim. Parasıyla istiyorum dönen yok. Nasıl çözebilirim? Nereden alabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_6032.jpg
    IMG_6032.jpg
    207,5 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba klavyemdeki tuşu kaybettim. Yenisini temin etmek istiyorum. ASUS'u aradım penta ile görüşmemi istedi. Aradım. Mail at dediler. Attım 3-4 gün oldu ne dönen var ne bir şey. Nasıl temin edebilirim bu tuşu? Temizleyeyim derken kaybettim. Parasıyla istiyorum dönen yok. Nasıl çözebilirim? Nereden alabilirim?
Asusun ve logitech'in karun ağrısı var ya. Yapsana şu switchleri cherry profil isteyen istediğini taksın. Valla hocam anca 2. elden temin edersin sanırım ya da yurtdışından.

ASUS'un ve Logitech'in karun ağrısı var ya. Yapsana şu Switch'leri Cherry profil isteyen istediğini taksın. Vallahi hocam anca 2. elden temin edersin sanırım ya da yurt dışından.

Hiçbir şekilde bulamıyorum. Yurt dışından parası önemli değil ama yine de bulamıyorum.

@Zer0Eren merhaba uzun zaman olmuş umarım çözülmüştür bende benzer konudan (kırılma) mağdurum nasıl bir çözüm buldunuz paylaşabilir misiniz teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı