SchindlerYahudisi Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 375 Çözümler 1 24 Nisan 2023 #111 Ben approved diyor ama para gelmedi hala.
TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 24 Nisan 2023 #112 SchindlerYahudisi dedi: Ben approved diyor ama para gelmedi hala. Genişletmek için tıkla... Onaylanmış fakat henüz hesaba düşmemiştir sorun yok bence. Fakat benim o kadar zaman geçmesine rağmen neden pending yazıyor onu anlamadım.
SchindlerYahudisi dedi: Ben approved diyor ama para gelmedi hala. Genişletmek için tıkla... Onaylanmış fakat henüz hesaba düşmemiştir sorun yok bence. Fakat benim o kadar zaman geçmesine rağmen neden pending yazıyor onu anlamadım.
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #113 13 Nisan'da başvurdum. Sitede approved statüsünde, cashback de İş Bankası kredi kartında bekleyen işlemlerim arasında gözüküyor.
13 Nisan'da başvurdum. Sitede approved statüsünde, cashback de İş Bankası kredi kartında bekleyen işlemlerim arasında gözüküyor.
T thatsright Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 144 24 Nisan 2023 #114 Juppiter dedi: 13 Nisan'da başvurdum. Sitede approved statüsünde, cashback de İş Bankası kredi kartında bekleyen işlemlerim arasında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bende bekleyen işlemlerde görünmüyor henüz. TouchMyFlow dedi: Onaylanmış fakat henüz hesaba düşmemiştir sorun yok bence. Fakat benim o kadar zaman geçmesine rağmen neden pending yazıyor onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu hafta içi onaylarlar hocam. Onaylamazlarsa bi mail atarsınız. SchindlerYahudisi dedi: Ben approved diyor ama para gelmedi hala. Genişletmek için tıkla... Bekleyen işlemlerde var mı hocam sizde?
Juppiter dedi: 13 Nisan'da başvurdum. Sitede approved statüsünde, cashback de İş Bankası kredi kartında bekleyen işlemlerim arasında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bende bekleyen işlemlerde görünmüyor henüz. TouchMyFlow dedi: Onaylanmış fakat henüz hesaba düşmemiştir sorun yok bence. Fakat benim o kadar zaman geçmesine rağmen neden pending yazıyor onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bu hafta içi onaylarlar hocam. Onaylamazlarsa bi mail atarsınız. SchindlerYahudisi dedi: Ben approved diyor ama para gelmedi hala. Genişletmek için tıkla... Bekleyen işlemlerde var mı hocam sizde?
SchindlerYahudisi Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 375 Çözümler 1 24 Nisan 2023 #115 thatsright dedi: Bende bekleyen işlemlerde görünmüyor henüz. Muhtemelen bu hafta içi onaylarlar hocam. Onaylamazlarsa bi mail atarsınız. Bekleyen işlemlerde var mı hocam sizde? Genişletmek için tıkla... Bulamadim bekleyen islemlere bakmayi
thatsright dedi: Bende bekleyen işlemlerde görünmüyor henüz. Muhtemelen bu hafta içi onaylarlar hocam. Onaylamazlarsa bi mail atarsınız. Bekleyen işlemlerde var mı hocam sizde? Genişletmek için tıkla... Bulamadim bekleyen islemlere bakmayi
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #116 SchindlerYahudisi dedi: Bulamadim bekleyen islemlere bakmayi Genişletmek için tıkla... İşCep ise eğer: Kartlar > Kredi Kartlarım > Sağ alttaki üç nokta > Harcamalarım > Bekleyen İşlemlerim.
SchindlerYahudisi dedi: Bulamadim bekleyen islemlere bakmayi Genişletmek için tıkla... İşCep ise eğer: Kartlar > Kredi Kartlarım > Sağ alttaki üç nokta > Harcamalarım > Bekleyen İşlemlerim.
TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 25 Nisan 2023 #117 In progress yazısı oldu bende de sonunda. Bu kadar geç olunca dedim hatalı mı yaptım acaba. Bakalım ne zaman gelecek.
In progress yazısı oldu bende de sonunda. Bu kadar geç olunca dedim hatalı mı yaptım acaba. Bakalım ne zaman gelecek.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2023 #118 TouchMyFlow dedi: In progress yazısı oldu bende de sonunda. Bu kadar geç olunca dedim hatalı mı yaptım acaba. Bakalım ne zaman gelecek. Genişletmek için tıkla... Daha önce de böyle bir kampanya yapmışlar. 3 ay boyunca parasını alamayan olmuş. En sonunda destekle iletişime geçince alabilmişler paralarını. Süreci hızlandırmak için iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.
TouchMyFlow dedi: In progress yazısı oldu bende de sonunda. Bu kadar geç olunca dedim hatalı mı yaptım acaba. Bakalım ne zaman gelecek. Genişletmek için tıkla... Daha önce de böyle bir kampanya yapmışlar. 3 ay boyunca parasını alamayan olmuş. En sonunda destekle iletişime geçince alabilmişler paralarını. Süreci hızlandırmak için iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.
Baran Akıncı Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #119 Ben 4-5 gün önce aldım bende pending olarak gözüküyor bir işlem yok henüz.
SchindlerYahudisi Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 375 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #120 Juppiter dedi: İşCep ise eğer: Kartlar > Kredi Kartlarım > Sağ alttaki üç nokta > Harcamalarım > Bekleyen İşlemlerim. Genişletmek için tıkla... Bende de gozukmuyor sizde gozukuyor mu simdi?
Juppiter dedi: İşCep ise eğer: Kartlar > Kredi Kartlarım > Sağ alttaki üç nokta > Harcamalarım > Bekleyen İşlemlerim. Genişletmek için tıkla... Bende de gozukmuyor sizde gozukuyor mu simdi?