Elektronik ASUS ROG STRIX SCOPE TKL Deluxe 1488TL

Ben almayı planlıyorum bugün alırken herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu ?

Aldığınız klavyelerde kutunun üzerinde jelatin var mıydı? Bir de klavyenin yanında başka bir ürün daha aldığımızda da ASUS kampanyasından yararlanabiliyor muyuz? TUF kampanyasında ürünlerde gruplama vardı, burada da aynı tip bir gruplama var mı? İkinci bir ürün alıp deneyeniniz oldu mu?

ROG jelatini vardı. Bunu yanıtlayabilirim.

Jelatin vardı kampanya detaylarında yazıyor.
Her katılımcı, promosyon başına her kategoriden yalnızca tek bir (1) uygun ürün, toplamda maksimum beş (5) uygun ürün için hak iddia edebilir. Tekrar eden hak iddia etme denemesi tespit edildiği takdirde promosyonla ilgili tüm haklar diskalifiye edilir.

Bir tane de kulaklık almayı düşünüyordum. Bunu görmemiştim siz yazana kadar. Böyle bir madde daha varmış. Ürünün iade edilmesi durumunda ödenen miktar ile ek olarak 75€ işlem ücreti alıyorlarmış. 75€ işlem ücreti nedir

"Katılımcı promosyon ürününü iade ettiyse promosyonla ilgili hakları iptal edilir. Ödemesi yapılan haklar, ek 75,00 € işlem ücretiyle birlikte ASUS’a geri ödenmelidir. Buna ek olarak, ASUS dolandırıcılık veya istismar teşebbüslerine karşı hukuki adımlar atacaktır."

Haklılar çünkü ürünün kampanyasından faydalanıp para alıp sonra ürünü iade ederse havadan para gelmiş olacak.

Haklılar çünkü ürünün kampanyasından faydalanıp para alıp sonra ürünü iade ederse havadan para gelmiş olacak.
Haklı olmasına haklılar ona diyecek bir söz yok zaten. Her şeyde olduğu gibi bunu da suiistimal edenler olabilir. 75€ fazla geldi sadece masraf olarak istedikleri. Öyle ki ürünü aldıktan sonra çöpe atsan daha az zarar edersin iade etmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…