animefanboy Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 229 3 Mayıs 2023 #161 Cashback alan var mı bende hala ses seda yok. Nasıl kontrol ediyoruz durumu?
TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 3 Mayıs 2023 #162 animefanboy dedi: Cashback alan var mı bende hala ses seda yok. Nasıl kontrol ediyoruz durumu? Genişletmek için tıkla... Mailde yazılan kodla ve linkle takip edebilirsiniz. Benimki de onaylanmış. En geç 90 gün içerisinde gelecek dediler.
animefanboy dedi: Cashback alan var mı bende hala ses seda yok. Nasıl kontrol ediyoruz durumu? Genişletmek için tıkla... Mailde yazılan kodla ve linkle takip edebilirsiniz. Benimki de onaylanmış. En geç 90 gün içerisinde gelecek dediler.
T thatsright Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 144 4 Mayıs 2023 #163 Ödemeyi animefanboy dedi: Cashback alan var mı bende hala ses seda yok. Nasıl kontrol ediyoruz durumu? Genişletmek için tıkla... Bende de yok hocam. Kısa sürede de geleceğini sanmıyorum.
Ödemeyi animefanboy dedi: Cashback alan var mı bende hala ses seda yok. Nasıl kontrol ediyoruz durumu? Genişletmek için tıkla... Bende de yok hocam. Kısa sürede de geleceğini sanmıyorum.
animefanboy Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 229 4 Mayıs 2023 #164 Bende şimdi yazdım bana da 90 gün diyorlar. 90 güne kim öyle kim kala allah aşkına.
SchindlerYahudisi Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 375 Çözümler 1 15 Mayıs 2023 #165 boyle sacma geri odeme olmamali, 2 ay oldu alali. Approved gozukuyor 90 gun daha bekleteceklerse anlami yok ki enflasyonun bu oldugu ortamda.
boyle sacma geri odeme olmamali, 2 ay oldu alali. Approved gozukuyor 90 gun daha bekleteceklerse anlami yok ki enflasyonun bu oldugu ortamda.
TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 15 Mayıs 2023 #166 SchindlerYahudisi dedi: Boyle saçma geri odeme olmamali, 2 ay oldu alali. Approved gozukuyor 90 gun daha bekleteceklerse anlami yok ki enflasyonun bu oldugu ortamda. Genişletmek için tıkla... Kullanma süresi bile 28 Mayıs. O tarihten önce geleceğini sanmıyorum ben.
SchindlerYahudisi dedi: Boyle saçma geri odeme olmamali, 2 ay oldu alali. Approved gozukuyor 90 gun daha bekleteceklerse anlami yok ki enflasyonun bu oldugu ortamda. Genişletmek için tıkla... Kullanma süresi bile 28 Mayıs. O tarihten önce geleceğini sanmıyorum ben.
T thatsright Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 144 15 Mayıs 2023 #167 SchindlerYahudisi dedi: boyle sacma geri odeme olmamali, 2 ay oldu alali. Approved gozukuyor 90 gun daha bekleteceklerse anlami yok ki enflasyonun bu oldugu ortamda. Genişletmek için tıkla... Evet iade gelene kadar enflasyon ve döviz kuru sebebiyle pek bir anlamı kalmayacak gibi gerçekten.
SchindlerYahudisi dedi: boyle sacma geri odeme olmamali, 2 ay oldu alali. Approved gozukuyor 90 gun daha bekleteceklerse anlami yok ki enflasyonun bu oldugu ortamda. Genişletmek için tıkla... Evet iade gelene kadar enflasyon ve döviz kuru sebebiyle pek bir anlamı kalmayacak gibi gerçekten.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #168 TouchMyFlow dedi: Şu an tekrar durumu kontrol etmek için takip numarasını yazıyorum fakat bilgi bulunamadı diyor. Başka problem yaşayan var mı böyle? Ayrıca profilden ürünü de ekleyemiyorum. Doğru yazdığım halde buton hep inaktif kalıyor. Genişletmek için tıkla... Merhabalar garanti uzatma kısmında garanti kartındaki şifre soruyoru. Garanti kartında şifre veya anlaşma kodu bulamadım neresindedir acaba ?
TouchMyFlow dedi: Şu an tekrar durumu kontrol etmek için takip numarasını yazıyorum fakat bilgi bulunamadı diyor. Başka problem yaşayan var mı böyle? Ayrıca profilden ürünü de ekleyemiyorum. Doğru yazdığım halde buton hep inaktif kalıyor. Genişletmek için tıkla... Merhabalar garanti uzatma kısmında garanti kartındaki şifre soruyoru. Garanti kartında şifre veya anlaşma kodu bulamadım neresindedir acaba ?
TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 24 Mayıs 2023 #169 TriqetraZ dedi: Merhaba garanti uzatma kısmında garanti kartındaki şifre soruyor. Garanti kartında şifre veya anlaşma kodu bulamadım neresindedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef.
TriqetraZ dedi: Merhaba garanti uzatma kısmında garanti kartındaki şifre soruyor. Garanti kartında şifre veya anlaşma kodu bulamadım neresindedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #170 SchindlerYahudisi dedi: Ben approved diyor ama para gelmedi hala. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün garantisini uzatabildiniz mi ? thatsright dedi: Benim klavye'de geldi. 1 yıl 4 ay garantisi kalmış görünüyor. Alan arkadaşlar düzeltme yaptırmayı unutmasınlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiniz ?
SchindlerYahudisi dedi: Ben approved diyor ama para gelmedi hala. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün garantisini uzatabildiniz mi ? thatsright dedi: Benim klavye'de geldi. 1 yıl 4 ay garantisi kalmış görünüyor. Alan arkadaşlar düzeltme yaptırmayı unutmasınlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiniz ?