BIC VE swift aynı şey için kullanılıyorlar. Nays ile ilgili bir swift bilgisi bulamadığım için Vakıfbank maaş kartımın swiftini vermek zorunda kaldım. Bütün şubeler için aynı geçerli bir kodmuş kendileri. Tabii her bankanın kodu farklı.
Bıc ve Swift aynı şey için kullanılıyorlar. Nays ile ilgili bir Swift bilgisi bulamadığım için VakıfBank maaş kartımın Swift'ini vermek zorunda kaldım. Bütün şubeler için aynı geçerli bir kodmuş kendileri. Tabii her bankanın kodu farklı.
Seri numarasını yazdıktan sonra aşağıda faturanızı yükleyin diyor oradan bilgileri doldurup yollayın. Normalde 2 yıl garantisi var fakat ülkeye giriş tarihinde veya farklı nedenlerden erken başlatılıyor.
Gaming gen tr'de 1999 liraya taksitli bir sekilde satin aldim. 1 gunde ulasti. Daha once custom klavyeler farkli klavyeler kullanmis biri olarak, kalitesi cok iyi. Birkac modlama yaptiktan sonra daha da iyi olacaktir. Uzun zamandir piyasadan uzaktim, bu fiyata custom klavye toplanacagini dusundum ama imkansiz. 2500 liradan asagi iyi bir build cok zor. Duzgun membran klavyelerin 1000 lira cevresinde oldugunu dusununce cok iyi fiyat. 1390 tl.
– FPS Oyuncuları için Üretildi: Ekstra 10 tuş barındırmayan şekliyle fareyi hareket ettirmek için daha fazla alan sağlanırken, genişletilmiş L-Ctrl tuşu, diğer tuşlara yanlışlıkla basmayı engeller.
– FPS Oyuncuları için Üretildi: Ekstra 10 tuş barındırmayan şekliyle fareyi hareket ettirmek için daha fazla alan sağlanırken, genişletilmiş L-Ctrl tuşu, diğer tuşlara yanlışlıkla basmayı engeller.