ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Yahu nasıl sadece Hepsiburada olur. Garip evet Trendyol yokmuş Gamingen mantıklı olan ama kulaklığım için değişim kararının çıkmasına kadar önermeyeceğim site kendisi.
– FPS Oyuncuları için Üretildi: Ekstra 10 tuş barındırmayan şekliyle fareyi hareket ettirmek için daha fazla alan sağlanırken, genişletilmiş L-Ctrl tuşu, diğer tuşlara yanlışlıkla basmayı engeller.
Yazılımını hiç kullanmadım fakat malzeme kalitesi ve hissiyat olarak çok güzel bence. Türkçe karakterlerin basım şekli biraz küçük kalmış diğerlerine göre ama çok da sorun değil.
Yazılımını hiç kullanmadım fakat malzeme kalitesi ve hissiyat olarak çok güzel bence. Türkçe karakterlerin basım şekli biraz küçük kalmış diğerlerine göre ama çok da sorun değil.
Cidden basım hissi çok tatmin edici bende yazılımı kurmadım daha gerek var mı bilmiyorum kurmucam sanırım ve cidden çok sessiz tavsiye ederim. 1400TL'ye alınabilecek en iyi fiyat performans klavye.
Cidden basım hissi çok tatmin edici bende yazılımı kurmadım daha gerek var mı bilmiyorum kurmucam sanırım ve cidden çok sessiz tavsiye ederim. 1400TL'ye alınabilecek en iyi fiyat performans klavye.
İzlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla uygulaması ile ışıklandırmada sanki yağmur yağıyormuş gibi ışıklandırmanın mavi şekilde yukarıdan aşağıya indiği ayarlar mevcutmuş. Ona da bir bakın derim.
Bayramdan sonraya kadar 1999TL'de kalırsa bir şeyler yaparım gibi.