ASUS ROG STRIX XG259cmS 9000TL'ye alınır mı?

canberkyuksel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar linki bıraktım, satıcısı Hepsiburada. Sepette 9K oluyor alınır mı sizce? Nasıl monitördür? Ve içerisinden 310Hz destekleyen DP çıkıyor mu?

Teşekkürler hocam OC 310Hz diyor native hali kaç Hz acaba biliyor musunuz bir de bu fiyat bandında var mıdır başka öneri.

Native 300 Hz geliyor bazılarında garip şekilde 240 geldiğide oluyor fakat onu zaten gelince ayarlardan bakarsınız bir de bu fiyata bu Hz de bilmiyorum hocam.

Native 300 Hz geliyor bazılarında garip şekilde 240 geldiğide oluyor fakat onu zaten gelince ayarlardan bakarsınız bir de bu fiyata bu Hz de bilmiyorum hocam.
Hocam monitörü aldım gayet güzel. Lakin bir sorum olucak monitörün arkasından cızırtı sesi geliyor normalmidir? 60hz gibi bir hıza aldığımda azalıyor sesi

Hocam ses sorununu çözebildiniz mi?

Hocam ses sorununu çözebildiniz mi?
Boştayken sesi kesmek için görüntü ayarlarından dinamik yenileme hızını açabiliyorsunuz. Ancak oyunlara girildiğinde 60hz sabitleniyor onu çözemedim. Umursamamaya başladım sesi duymuyorum sayılır artık. Kasa fanlarının seslerini yükselttim birde fan sesi rahatsız etmiyor :D

Yeni konular

Geri
Yukarı