Bilerek yanlış çekmek istemedim hocam kasıtlı bir durum yok ortada hatta ışıktan daha az etkilensinler diyede yere koydum masaya değil. Ama doğru söylüyorsunuz hocam kusura bakmayın benimde hatam vardı. Burada herhalde laptopa XG32UCWMG yi bağlamıştım PG27UCDM yi xiaomi mi box s e bağlamıştım PG27UCDM yi o yüzden böyle gözüküyordu çünkü başka açıklaması olamaz çünkü laptopa PG27UCDM yi bağladığımda bu sefer soldaki XG32UCWMG gibi renkler çok canlı oluyordu herhalde bütün işi bozan xiaomi mi box s ama birde benim monitörde coil whine var güç adaptöründe o sayede iade etmeyi deneyeceğim yada kullanacağım iade etme senaryosunda sizce gidip direk iade etsem alırlar mı yoksa direkt tüketici hakem heyetine mi başvuruyim çünkü mağazadan almıştım. Neyse isteyen istediği paneli alsın arkadaşlar saygılar. Keşke PG27UCDM iade etmeden karanlıkta da çekseydim. Ama tabi herkes karanlıkta oyun oynamaz benim gibi ben gündüz oyun oynamayı seviyorum. Ayrıca jelatini söktüm monitörden bir baktım mor ekran ortaya çıktı çok ilginçti.Fotoğraf yanlış çekildiği için QD-Oled kötü gözüküyor. Böyle kıyas yapılmaz hocam. QD-Oled kamerada belirgin bir mor renk tonuna sahip, normal kullanımda böyle gözükmüyor. Siz Woled'i daha çok beğendiyseniz kullanın. Benim almak isteyeceğim bir monitör değil.