İkisinin soketleri farklı hocam? Geçmek için işlemci değiştirmeniz gerek. Ve o anakart 40.000TL değil. Satıcı kafasına göre fiyat koyuyor. Anakart değiştirmek Oyunlarda performans farkı yaratmaz. Yaratsa bile çok az olur. İşlemci ve ram değişirseniz orası ayrı.
Birisi LGA 1200 birisi LGA 1851 soket. Z590-F'in fiyatı da 39K değil. İkinci elde 6-7K'ya bulunur. Sadece sıfırı artık kalmadığından tek satan kişi uçuk fiyata satıyor. O anakarta geçmek için RAM ve işlemcinizi de değiştirmeniz lazım. Onun yerine AM5 geçmek daha mantıklı.
Birisi LGA 1200 birisi LGA 1851 soket. Z590-F'in fiyatı da 39k değil. İkinci elde 6-7K'ya bulunur. Sadece sıfırı artık kalmadığından tek satan kişi uçuk fiyata satıyor. O anakarta geçmek için RAM ve işlemcinizi de değiştirmeniz lazım. Onun yerine AM5 geçmek daha mantıklı.
Birisi DDR5 olduğundan o şekilde sormak istemiştim şu anki DDR4 o yüzden yüksek hızlı RAM'ler takamıyorum DDR5 RAM'leri kullanmak performansı daha fazla mı arttırır?
Birisi DDR5 olduğundan o şekilde sormak istemiştim şu anki DDR4 o yüzden yüksek hızlı RAM'ler takamıyorum DDR5 RAM'leri kullanmak performansı daha fazla mı arttırır?