ASUS ROG Thor güç kaynağının OLED ekranı yanar mı?

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

ASUS'un Thor model güç kaynağında OLED ekran olduğunu biliyoruz. OLED ekran teknolojisinin yanma (burn in) ihtimalini de biliyoruz.

Bildiğim kadarıyla, OLED ekranın LED'leri uzun süre sabit çalışınca 'burn in' olayı oluyor.
Bu güç kaynağının OLED ekranında sadece 'W' işareti değişmeden, uzun süreler aynı çalışıyor.
ASUS ROG Thor güç kaynağındaki OLED ekranda Watt değerleri ve hemen yanında Watt (W) işareti var.
Örneğin: 742W

ASUS ROG Thor güç kaynağındaki OLED ekranın yanma ihtimali var mı?
Güç kaynağının kendisi 10, OLED ekranın garanti süresi 3 yıl oluyor. Mesela bu güç kaynağını 7 yıl boyunca kullansak 'burn in' olur mu sizce?

Merhaba arkadaşlar.

ASUS'un Thor model güç kaynağında OLED ekran olduğunu biliyoruz. OLED ekran teknolojisinin yanma (burn in) ihtimalini de biliyoruz.

Bildiğim kadarıyla, OLED ekranın LED'leri uzun süre sabit çalışınca 'burn in' olayı oluyor.
Bu güç kaynağının OLED ekranında sadece 'W' işareti değişmeden, uzun süreler aynı çalışıyor.
ASUS ROG Thor güç kaynağındaki OLED ekranda watt değerleri ve hemen yanında watt (W) işareti var.
Örneğin: 742W.

Güç kaynağının kendisi 10, OLED ekranın garanti süresi 3 yıl oluyor. Mesela bu güç kaynağını 7 yıl boyunca kullansak 'burn in' olur mu sizce?

Ben öyle olduğunu hiç görmedim muhtemelen olmaz sadece bir kişide ekran çalışmıyormuş bulabildiğim kadarıyla.

1683329717065.png

Şu şekilde, çözmüş müdür bilmem.

Merhaba arkadaşlar.

ASUS ROG Thor güç kaynağındaki OLED ekranda Watt değerleri ve hemen yanında Watt (W) işareti var.
Örneğin: 742W

Sanmıyorum kolay yancağını saat gibi düşün amoled ekran saat televizyon gibi dusunme yansa onlarda yanar cunku saatler hep sabit koydugun temaya gore bunun yandigini dusun w harfi yanacak oraya w den baska birsey gelmiyor uzerine yine goremiycen diger sayilar surekli degisiyor zate

Ben öyle olduğunu hiç görmedim muhtemelen olmaz sadece bir kişide ekran çalışmıyormuş bulabildiğim kadarıyla.

Eki Görüntüle 1768124

Şu şekilde, çözmüş müdür bilmem.
Bu olayı okumuştum. Burn in olup olmayacağını şu anda tabii ki bilemeyiz. En azından 4-5 yıl daha geçmeli ki yanıyor mu yanmıyor mu görelim.
Sadece meraktı, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı