4500 liralık sisteme Gtx 760 koyarlarsa olacağı o. O kadar kişi bağırıyor hazır bilgisayar parayı çöpe atmaktır bunu unutmayın. Size 10 dakika içinde bir sistem topluyorum bekleyin.
Al sana sistem, vatandan topladım. O Rog Tytan'la aralarında dağlar var. Bu sistemle 10-20 yıl rahat gidersin. Kimsede tutamaz. İstersen ileride sıvı soğutma alabilirsin, mouse ve klavyeni değiştirebilirsin. Ben bir eksik görmüyorum 1-2 kişiye daha danışırsan bu sistem tam senlik.
Sistem güzel gözüküyor kardeş sağolasın vakit ayırdığın için ama soğutma da sıvı soğutma iyi olur bana kalırsa çünkü ısınma sorunundan çok çektim . Senin seçtiğin ekran kartıyla Tytan'daki baya bir farklı harbiden, zaten Tytan'daki ekran kartı büyük eksi benim için. Bir de 4805 tl tutmuş işletim sistemi parasını falan da eklersek 5250 tl falan oluyor. Bütçeyi biraz daha arttırabiliriz yani sanırım ben de eksik göremedim şuan başka çünkü .
@kutluhan, G30'dan ne çektin harbiden kardeşim yani parasına göre eksiği olabilir ama en azından günümüzde sorun çıkaracak bir bilgisayar değil bana kalırsa.