ASUS ROG XG27AQ Alınır mı ?

yunter16

Kilopat
Daha fazla  
10.000 tl gibi bir fiyata ürünün sıfırını buldum 2 yıl garantili . Sizce monitör bu fiyata değer mi ? Başka modellere mi yönelmeliyim ?

Yoksa bu bütçelere çıkmayıp 6400 tl ye vatandan asus tuf vg27aqz modelini mi almalıyım ?
Bu monitörler hakkında fikri olan yardımcı olursa sevinirim
Viewsonic xg2401 1080p monitörden geçiş yapacağım

Alınır. Şahsen beğendiğim monitördür. Güzel teknoloji barındırıyor.
İncelemesi mevcut. ASUS ROG Strix XG27AQ Review

AMD FreeSync yok, Adaptive Sync var monitörde özelliklerinin yazdığı kısımda. Çok anlamıyorum bu olaylardan, Adaptive Sync de aynı görevi görüyor diye biliyorum. Ekran kartım AMD, FreeSync ile Adaptive Sync arasında bir fark var mı?

AMD FreeSync yok, Adaptive Sync var monitörde özelliklerinin yazdığı kısımda. Çok anlamıyorum bu olaylardan, Adaptive Sync de aynı görevi görüyor diye biliyorum. Ekran kartım AMD, FreeSync ile Adaptive Sync arasında bir fark var mı?

AMD kullanıyorsan işine pek yaramaz. Adaptive Sync daha çok G-Sync aktif edebilmek için kullanılan bir Sync özelliği. Çok fark yaratmıyor tek başına. Başka monitörde araştırabiliriz dilersen.

AMD kullanıyorsan işine pek yaramaz. Adaptive Sync daha çok G-Sync aktif edebilmek için kullanılan bir Sync özelliği. Çok fark yaratmıyor tek başına. Başka monitörde araştırabiliriz dilersen.
Max bütçem 10.000 tl . 2k IPS bakıyorum . Önerin var mıdır ?
Ayrıyetten freesync ile freesync premiumun farkı nedir bilgilendirebilir misin ? Premiumlu monitör bakmak şart mıdır ?

Hocam galiba freesync var monitörde sen de bir bakar mısın rica etsem

Son düzenleme:
Maksimum bütçem 10.000 TL. 2K IPS bakıyorum. Önerin var mıdır?
Ayrıyeten FreeSync ile FreeSync Premium'un farkı nedir bilgilendirebilir misin? Premium'lu monitör bakmak şart mıdır?

Hocam galiba FreeSync var monitörde sen de bir bakar mısın rica etsem

Geç cevap için kusura bakma.
Senin için biraz daha araştırdım. Hakim olduğum bir monitör zaten.
Fakat FreeSync OSD menüsünde yok monitörün.
Kullanma Kılavuzu İngilizce fakat OSD menüsünde ki özellikleri paylaşmışlar.
AMD kullanmadığım için GPU üzerinden FreeSync nasıl açılıyor bilmiyorum ya da böyle bir özellik sunuyor mu AMD bilgim yok.
Başka forumlarda Adaptive Sync ile ELMB'yi aynı anda kullananları okudum. Fakat ELMB tepki süresini kısaltmak için parlaklığı düşürüyor. Ben de ASUS kullanıyorum ama ELMB modunu beğenmiyorum.
Premium olayı ise iyi sistemlerde bence olması gereken bir özellik.
Ayrıntılar https://www.amd.com/en/technologies/free-sync burada yazılı.

Geç cevap için kusura bakma.
Senin için biraz daha araştırdım. Hakim olduğum bir monitör zaten.
Fakat FreeSync OSD menüsünde yok monitörün.
Kullanma Kılavuzu İngilizce fakat OSD menüsünde ki özellikleri paylaşmışlar.
AMD kullanmadığım için GPU üzerinden FreeSync nasıl açılıyor bilmiyorum ya da böyle bir özellik sunuyor mu AMD bilgim yok.
Başka forumlarda Adaptive Sync ile ELMB'yi aynı anda kullananları okudum. Fakat ELMB tepki süresini kısaltmak için parlaklığı düşürüyor. Ben de ASUS kullanıyorum ama ELMB modunu beğenmiyorum.
Premium olayı ise iyi sistemlerde bence olması gereken bir özellik.
Ayrıntılar https://www.amd.com/en/technologies/free-sync burada yazılı.
Hocam öncelikle yardımcı olduğun için teşekkürler .
Max 10.000 bütçe ile freesync premium olan monitör önerilerin var mıdır ? Dış tasarımı güzel , yakışıklı olsun istiyorum

Hocam öncelikle yardımcı olduğun için teşekkürler.
Max 10.000 bütçe ile FreeSync Premium olan monitör önerilerin var mıdır? Dış tasarımı güzel, yakışıklı olsun istiyorum

Eğer ikinci el olarak da araştırırım dersen yüksek bütçeli birkaç monitör paylaşıyorum.
MSI monitör güzel monitördür. Bir de bunun aynı familya üyesi olan ama daha kaliteli renk kalitesi olan QD modeli var. Biraz pahalı MSI bunları biraz araştır. Köşende dursun.

Şöyle bir tasarımı çok özel olan bir monitör var AGON. Agon AOC'un üst segment monitörleridir. Fakat FreeSync var mı bilmiyorum. Alıcı olursan mağazaya sorarsın.

Bir de F/P olan ama stokta olmayan çok iyi bir monitör Dell kesinlikle tavsiyemdir. İkinci el araştırdığın için koyuyorum. Temiz bulursan havada kap.

Bütçesel olarak hem tasarımı hoş, hem LG'nin son monitörlerinden Lg Monitör önerebilirim.

Eğer ikinci el olarak da araştırırım dersen yüksek bütçeli birkaç monitör paylaşıyorum.
MSI monitör güzel monitördür. Bir de bunun aynı familya üyesi olan ama daha kaliteli renk kalitesi olan QD modeli var. Biraz pahalı MSI bunları biraz araştır. Köşende dursun.

Şöyle bir tasarımı çok özel olan bir monitör var AGON. Agon AOC'un üst segment monitörleridir. Fakat FreeSync var mı bilmiyorum. Alıcı olursan mağazaya sorarsın.

Bir de F/P olan ama stokta olmayan çok iyi bir monitör Dell kesinlikle tavsiyemdir. İkinci el araştırdığın için koyuyorum. Temiz bulursan havada kap.

Bütçesel olarak hem tasarımı hoş, hem LG'nin son monitörlerinden Lg Monitör önerebilirim.
İlk önerdiğin MSI olanı vatanda 10.500 tl ye mağazada seçeneğiyle satıyorlar , şehrimdeki şubeye getirirlerse onu alacağım gibi duruyor şimdilik

Aoc agon harika , çok beğendim ama freesync maalesef yok o yüzden onu almayı düşünmüyorum

LG monitöre önyargım var nedense yorumlarda siyahlarının kötülüğünden bahsediyolar hep ama masam pekte büyük değil daha rahat ederim gibi duruyor diğer monitörlere göre daha kullanışlı bir ayak yapısı var

Yardımların için teşekkürler.

İlk önerdiğin MSI olanı vatan da 10.500 TL'ye mağazada seçeneğiyle satıyorlar, şehrimdeki şubeye getirirlerse onu alacağım gibi duruyor şimdilik

AOC agon harika, çok beğendim ama FreeSync maalesef yok o yüzden onu almayı düşünmüyorum

LG monitöre ön yargım var nedense yorumlarda siyahlarının kötülüğünden bahsediyorlar hep ama masam pek de büyük değil daha rahat ederim gibi duruyor diğer monitörlere göre daha kullanışlı bir ayak yapısı var

Yardımların için teşekkürler.

Her monitörün bir kusuru ya da eksikliği oluyor. Bunu hep dile getirmişimdir. A'dan Z'ye kusursuz monitör pek rastlamadım. Sana sunduklarım kendi bütçelerinde tier monitörler. Gönlüm Agon ya da ROG almandan yanaydı. Tabii AMD olayı var...
Fakat MSI'da üzmez. Ölü piksel garantisi sunsun Vatan yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı