Asus ROG ZENITH EXTREME X399 sistem toplama

120785

Megapat
Makaleler
1
Elimde ASUS ROG ZENITH EXTREME X399 anakart var, bunu oyun için toplamak istiyorum.

32GB RAM, 2080 Ti, 1TB M.2 2TB SSD gibi gibi ürünler bir toparlarsanız sevinirim.
Bu arada yüksek olduğu kadarda üst düzeyde sağlıklı ve dengeli bir sistem olmasını istiyorum, ilgilenenlere teşekkür ederim.

IMG-20181221-WA0001.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bütçe o civarlarda ama dediğim HDD düşünmüyorum aynı bantlarda SSD önerirmisiniz. Ve bu sistem dengelimi sizce, ayrıca RAM neden 7bin tl bilmediğimiz bir özelliği mi var ? Aydınlatrsanız sevinirim

Evet bütçe o civarlarda ama dediğim HDD düşünmüyorum aynı bantlarda SSD önerirmisiniz. Ve bu sistem dengelimi sizce, ayrıca RAM neden 7bin tl bilmediğimiz bir özelliği mi var ? Aydınlatrsanız sevinirim
Corsair 3600MHz 2x16GB CL18 Full RGB. daha uygununu bulabilirseniz tabiiki de onu alın.
Sistemde 1 M.2 SSD bir de Sata SSD var. Sata SSD'den 2 tane alıp M.2 + 2x2TB SSD yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı