ASUS RTX 3070 garanti süreci nasıl işler?

Yusuf178

Kilopat
Katılım
26 Mart 2016
Mesajlar
622
Çözümler
1
Kartımı yaklaşık 2 hafta kadar önce GameGaraj üzerinden garantiye bırakmıştım. Sorunu ise ekrana görüntü vermemesiydi. Kasım 23-24 gibi kartı garantiye bırakmama rağmen 29 Kasım'da tamire başlayıp, 3 Aralıkta tamiri tuhaf bir şekilde bitirmişler. GameGaraj'daki görevli bana, 20-23 gün arası sürer demişti fakat ürünüm 4 gün içinde tamir edilmiş olarak görünüyor. Korktuğum şey kartı tamir ettik deyip aynı arıza ile göndermeleri... Ekran kartının 4 gün gibi kısa bir süre içerisinde tamir edilmesi normal mi acaba? Yoksa ben mi fazla abartıyorum?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_29.png
    Screenshot_29.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu teknik servislerin işi de zor he kısa sürede işlem yapsa işkilleniyorsun 20 gün bekletseler bu sefer uzun sürdü diye şikayet ediliyor.

Normal yani demek ki teknik serviste çok ürün yok sen dua et tamir etmişler hiç uğraşmadan direk para iadesi kararı da çıkartabilirlerdi.
 
Güncelleme: Asus'un sitesi üzerinde kartımın tamir olduğu yazıyordu, daha sonrasında asus a ulaşmamın sonucunda kartımın yandığını ve değişim, iade raporu hazırladıklarını söylediler. Bu konuşmanın üzerinden 2 gün geçti ve beni dün GameGaraj üzerinden aradılar ve ellerinde Asus DUAL RTX 3070 kalmadığını ve onun yerine 4 Fanlı INNO3D RTX 3070 verebileceklerini söylediler. Bende iade den iyidir deyip, değişimi kabul ettim.

Dün yeni kartımı almaya gittim ve hiçbir ekstra ücret istemeden değiştirdiler(incehesap ve diğer siteler üzerinde dolar kurundan dolayı fiyatları artan farklı model ekran kartların da değişim yapılabilmesı için ekstra ücret talep ediyorlarmış).

Şuan kartımı sorunsuz kullanıyorum ve diğer kartıma oranla 17-20 derece daha az ısınıyor. Daha önceden insanlar GameGaraj'ın garanti ve değişim hizmetlerinden bahsederken, ben abarttıklarını ve illa ki mağdur olan insanların olduğunu düşünürdüm. Daha sonradan insanların haklı olduğunu ve daha fazla bilinen bir firma olması gerektiğini anladım. Gelecekteki alışverişlerimi de oradan yapmayı planlıyorum, umarım gelecekte de bozmadan devam ederler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı