ASUS RTX 3070 TUF Gaming ısınıyor

Bunto

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar 2.el aldıgım ASUS RTX3070 TUF Gaming ekran kartım FurMark testinde 15 saniye içerisinde 80-83 derecelere çıkıyor oyunlarda Full grafiklerdede durum aynı kartı alalı 1 sene oldu böyle bir problem yoktu Max 70 derece falan oluyordu son 1 ay içerisinde kart ısınmaya başladı vantilatörü kasanın dibine yaklaştırdım 79 dereceye düştü kartın garantisi devam etmekte ama ASUS resmi servisini aradıgımda macun değişimi ve fan temizliği için 450TL ücret istediler. Sizce servise göndermeli miyim? Bu arada kasam Rampage carisma mesh fanlarda Rampage 240mm sıvı soğutma var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam garanti ne kadar kaldı? Belki kendiniz veya başka bir bilgisayarcıya yaptırırsınız daha uyguna gelir.
Mesh bir kasada sorun olmaz diye düşünüyorum ki bir de vantilatör tutmuşsunuz.

Termal bakım istiyor garantisi 1-2 yıl var ise garantiye yaptırın parasını verin, garantisi az ise kendinizde yapabilir siniz ya da macunu siz alın PC tamircisine yaptırın 100 lira civarına değiştirirler.

Termal bakım istiyor garantisi 1-2 yıl var ise garantiye yaptırın parasını verin, garantisi az ise kendinizde yapabilir siniz ya da macunu siz alın PC tamircisine yaptırın 100 lira civarına değiştirirler.

+ macunun kaliteli olduğundan emin olun ya da macunu siz alın ününüzde yapsın.

Bence eğer ki satmayı düşünüyor isen ileride garantide yaptır eminimki sorunu büyük oranda çözecektir.
İleride satmayı düşünüyorum 1 sene sonra falan macunu kendimde değiştiririm ama garanti dışı kalmasınıda istemiyorum

İleride satmayı düşünüyorum 1 sene sonra falan macunu kendimde değiştiririm ama garanti dışı kalmasınıda istemiyorum.

Kartı servise göndereceğim büyük ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı