Çözüldü ASUS RTX 4060 kartın üstündeki yapışkan sıvı normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pirvondal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 4060 ekran kartını temizlemek için açtım ve kartın içinde şöyle bir yapışkan sıvı gördüm, bu normal midir? Hiza olarak bu sıvı VRAM'in altına denk geliyor. Bilgilendirebilir misiniz beni? Not: İşlemi yaptığım masa temiz.

Görseli şöyle bırakayım.

Dosya Ekleri

• IMG_20250117_131518.jpg
    235,9 KB · Görüntüleme: 58
Çözüm
Burda gördüğün şey ısıya maruz kaldığı için termal ped'in yapmış olduğu terleme. Yani bu normal.
Ama diğer kısımda ki şey bununla aynı değil sanırım çünkü orada ped var mıydı yok muydu bilgi vermedin. ilk fotoğrafta ki terlemenin üstünde ped var mıydı ?
Burda gördüğün şey ısıya maruz kaldığı için termal ped'in yapmış olduğu terleme. Yani bu normal.
Ama diğer kısımda ki şey bununla aynı değil sanırım çünkü orada ped var mıydı yok muydu bilgi vermedin. ilk fotoğrafta ki terlemenin üstünde ped var mıydı ?

Çözüm

Hocam şöyle bir fotoğraf ekleyebilirim, buyur. İlk fotoğraftakinin alt kısmı, sanırım ped var burda da.

Dosya Ekleri

• IMG_20250117_140544.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 25
Tamam tamam boşuna ortalığı velveleye verdik termal ped'in terlemesi o sorun yaratmaz iletken değil

Ne demek hocam,

İyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…