ASUS RX 6600 alınır mı?

Sadece bahsettiğiniz oyunda oluyorsa sorun kartta değildir fakat arada sorunlu kartlar denk gelebilir bu çok normal.

Evet. Bu arada AMD'nin saf güç de iyi olması konusunda haklısınız fakat dediğim gibi RT performansı önemli bence.

Evet. Bu arada AMD'nin saf güç de iyi olması konusunda haklısınız fakat dediğim gibi RT performansı önemli bence.

Ayrıca saf güç performansı RT performansına göre daha önemli çünkü saf gücü daha düşük bir karttan daha az performans alırsınız. Uzun lafın kısası bu tamamen tercih meselesi.

Ayrıca saf güç performansı RT performansına göre daha önemli çünkü saf gücü daha düşük bir karttan daha az performans alırsınız. Uzun lafın kısası bu tamamen tercih meselesi.

Evet, tercih meselesi. Ama şunu söyleyeyim: Şu an RX 6600 kullanıyorum, bir ara 3060 da kullanma şansım oldu. 3060'da gene Hitman 3'te RTX kapalıyken 1080p Ultra ayarlarda 90 FPS'leri görüyordum, RX 6600'da şu an 87 FPS'leri görüyorum. 3060'da RTX açınca FPS'ler 50 ila 40 aralığına düştü, RX 6600'da ise 20 FPS'lere hatta yer yer 8 FPS'lere kadar düştü. Yani AMD'nin Ray Tracing performansı sakat.

RT performansı kötü diye kartı komple kötüleyemeyiz çünkü RT teknolojisi ayrı bir konu. Ben kötülemem şahsen ama siz kötülüyorsanız siz bilirsiniz. Tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…