ASUS RX 6600 outlet alınır mı?

bunada bakabilirsiniz
6000 TL civarı ekran kartı bakıyorum. İşlemcim AMD R5 3500X, PSU 500W.

Linkteki ekran kartı iyi midir? PSU yeter mi? Outlet sorun yaşar mıyım? 24 ay garanti diyor, ayıplı mal değişim iade diyor. Ne dersiniz?

ASUS Radeon Dual-RX660 Ekran Kartı- (OUTLET) - PttAVM.com

XFX ne markasıdır bilmiyorum o yüzden güvenemedim.

XFX sadece AMD için kart üreten kalitesi yerinde bir markadır. Eskiden beri üretim yapar. Rahatça alınabilir. Ekran kartı piyasasında bilinen bir markadır.

Hocam onları ben unuttum görmedim KB. :D yine de uygun fiyata bulursanız işlemciyi ve PSU değiştirmeye göz atın bence.işlemcinizi ve psu ekran kartınız satarsanız varsa iyi fiyata rx 6700xt gayet güzel upgrade edersiniz

XFX sadece AMD için kart üreten kalitesi yerinde bir markadır. Eskiden beri üretim yapar. Rahatça alınabilir. Ekran kartı piyasasında bilinen bir markadır.
Hocam yıllardır ekran kartı piyasasında olan bir marka. Türkiye pazarına geç geldiği için insanlar yeni marka sanıyor ama güvenilir bir markadır. Tabi ASUS soğutma konusunda daha başarılı. UV ile diğer markalarda da düşük sıcaklıklar yakalayabilirsin. Ben şu anda XFX RX6600'i maks 60 derecede kullanıyorum. PSU eğer imzandaki modelse yetecektir. Yük altında maksimum 100W kullandığını gördüm. Ancak işlemcin yer yer yetersiz kalacaktır. Ryzen 5500-5600 modellerinden birisine geçersen kafan daha rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı