ASUS RX 6700 XT Radeon Software 23.2.2 sürümüne güncellenir mi?

• Konuyu başlatan squexs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 372

squexs

Decapat
Daha fazla  
Elimde ASUS RX 6700 XT 12 GB ekran kartı bulunmakta az önce AMD software yazılımının yeni sürümü 6000 ve 7000 serisi için geldi sizce güncellemeli miyim yoksa 22.11.2 sürümünü kullanmaya devam mı edeyim? Ve yazılımda herhangi bir yapmam gereken ayar var mıdır?

Ben aynı kartla, 23.2.2 sürücüsünü kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntısını görmedim. Denemeniz lazım. Herkes için aynı sonuçlar olmayabiliyor.

Olur, kurarken kendisi eskiyi temizler. DDU kullanmayı biliyorsan öyle de yapabilirsin.
22.11.2 sürümünden önce başka bir sürüm kullanıyordum sistemin hazır haliyle gelen sürümünü kullanıyordum güncellemem gerekiyordu 22.11.2 ye geçtim pes 2019 oynarken takılmalar oluyor

Benimki Asus Rog Strix 6700 XT.
Olur, kurarken kendisi eskiyi temizler. DDU kullanmayı biliyorsan öyle de yapabilirsin.
baktım hocam 22.1.5 sürümü kuruluymuş o zamanlar halada driver duruyor download kısmında

22.1.5 sürümü kuruluymuş o zamanlar

Eğer o sürümde sorun yaşamıyoduysan ona dönmemen hata, 22 4 2 de deneyebilirsin ek olarak. Radeon kartlarda stabil bi sürücü bulduğunda güncellememek için sonuna kadar dayanmak en iyisi.

Ha bir de sürücü güncellerken BIOS ve çipseti de güncellemen gerekebiliyor tam uyumlu çalışması için.

Eğer o sürümde sorun yaşamıyoduysan ona dönmemen hata, 22 4 2 de deneyebilirsin ek olarak. Radeon kartlarda stabil bi sürücü bulduğunda güncellememek için sonuna kadar dayanmak en iyisi.

Ha bir de sürücü güncellerken BIOS ve çipseti de güncellemen gerekebiliyor tam uyumlu çalışması için.
sistemi alalı 2 ay oldu bios güncelmi çipsey güncelmi bilmiyorum maalesef:/
anakart b550m-k

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı