ASUS RX570 CW sorunu

busunnes

Kilopat
Arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce Vatan'dan ROG STRİX 570 4GB ekran kartı aldım montajını her şeyini yaptım işte. ATX kasa 600w PSU tarzı şeyler aldım. Bilgisiyarı kapatıyorum ama ekran kartının üzerindeki küçük bir beyaz ışık yanıyor ve kulağımı kasaya yaklaştırdığımda tiz gibi rahatsız edici bir ses alıyorum. Fişini çekersem veya PSU'nun güç düğmesini kapatırsam yaklaşık 20 saniye sonra ışık da sönüyor ses de gidiyor. Bunla alakalı bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum zahmet olmazsa kusura bakmayın uzattım malum fiyatı fazla olduğu için korkuyorum yanlış bir şey olmasından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işık ekran kartının LED'idir. Yazılım üzerinden rengini vb. ayarlayabilirsin. Sese gelecek olursak CW sorunudur. Karta zarar vermez, ses yapar sadece. Rahatsız ediyorsa garanti ile şansını dene ama CW'yi sorun olarak görmeyip, işlem yapmadan gönderen servisler oluyor.

Teşekkür ederim ama bahsettiğim ışık o değil ekran kartının kendi logosunun olduğu ışık değilde fanların oldu yüzde değil arka yüzünde soketin takıldığı yerde nokta gibi küçük bir ışık ve sanki ekran kartı aktifmişcesine değişik bir ses alıyorum

Bundan 3-4 ay önce ben de Sapphire RX570 kartımda CW sorunu yaşıyordum. Yabancı forumlarda bu soruna PSU'nun da yol açabileceğini okumuştum. Başka bir güç kaynağıyla deneme şansınız varsa deneyin. Yoksa direkt garantiye yollayabilirsiniz. Kartınız değiştirilebilir veya olduğu gibi geri yollanabilir. Benim kartım onarılmıştı.

450 PSU istediğini öğrendim ekran kartının bende 600w 80+ sertifikalı bir psu aldım ama ilk defa böyle bir ekran kartı aldım CW sorunu olduğunu pek düşünmüyorum ama neden diye sorarsanız Bu ses bilgisayarı kapattığım zaman dün gece duydum ama yaklaştığımda Akşam videosunu atıp daha ney gösterebilirim teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…