Asus RX570 vs. MSI GTX 1050Ti

Ezerboi

Kilopat
İyi forumlar arkadaşlar. Elimde 6 ay mining için kullanılmış Asus Strix Gaming RX 570 mevcut. BIOS'u orijinal. Furmark stres testte 3192 skor alıyor. 2 sene garantisi var.

Bir arkadaş MSI 1050Ti verip almak istedi. Ev kullanıcısı kendisi. O da 2 sene garantili. Takası yapmam mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı değil. 6 ay 1 yıl fark etmiyor kart düzgün kullanıldığı sürece sorun olmuyor benim bir önceki kartım da mining kartıydı ve 8 ay mining yapılmıştı ben de 2 yıl kullandım performans olarak hiç bir kaybı olmadı sapasağlamdı ve sattım aldığım fiyata aynı şekilde. Fakat bizim millet olarak bir sorunumuz var GTX 1050 Ti kartını o kadar gereksiz yücelttik ki tüm kartlardan iyi olduğunu düşünüyoruz hatta 2 katı daha iyi olan kart yani RX 570 ile karşılaştırma yapıyoruz. Sen sen ol yapma bu takası ve bekle biraz çünkü yavaş yavaş millet farkına varıyor sonunda.

Son düzenleme:
Mantıklı değil. 6 ay 1 yıl fark etmiyor kart düzgün kullanıldığı sürece sorun olmuyor benim bir önceki kartım da mining kartıydı ve 8 ay mining yapılmıştı ben de 2 yıl kullandım performans olarak hiç bir kaybı olmadı sapasağlamdı ve sattım aldığım fiyata aynı şekilde. Fakat bizim millet olarak bir sorunumuz var GTX 1050 Ti kartını o kadar gereksiz yücelttik ki tüm kartlardan iyi olduğunu düşünüyoruz hatta 2 katı daha iyi olan kart yani RX 570 ile karşılaştırma yapıyoruz. Sen sen ol yapma bu takası ve bekle biraz çünkü yavaş yavaş millet farkına varıyor sonunda.

Mining dahil aklımdaki bütün soru işaretlerini aldınız çok teşekkür ederim hocam. Aldığı skor test için yeterli mi onu biliyor musunuz? İnternette kartın sıfırının aldığı değerlere ulaşamadım çünkü.

Mining dahil aklımdaki bütün soru işaretlerini aldınız çok teşekkür ederim hocam. Aldığı skor test için yeterli mi onu biliyor musunuz? İnternette kartın sıfırının aldığı değerlere ulaşamadım çünkü.

Benim elimdeki kart mining kartı aynı şekilde 2 yıl garantisi bulunuyor Aynı kartımız hatta. Yeni yaptım bu testi.

Dosya Ekleri

• ^fur.jpg
    ^fur.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 72
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı