ASUS, Sapphire, XFX - Hangi HD 6850 modeli?

Abicim ben her zaman ASUS öneriyorum... Ama sadece bu kartda sapphire, ne sattı yav. dier kartlarda Directcu ii. Ama sadece 6800 serisinde sapphire. ;)
 
1 tane daha fan için XFX modelini alman pek mantıksız bir iş değil bana sorarsan. Tek fanlı modeli olsa Sapphire al derdim.

Arada 30 lira varsa ben olsam XFX modelini alırdım açıkçası.

Şunu da söyleyeyim Sapphire modelinin soğutması kesinlikle kötü değil. Soğutmadaki tek fark 1 fan fazla olması.
Bakır boruları olsun , soğutması birbirine çok benzer tarzda yapılmış.


Eğer bütçen geniş ise XFX al ama bütçenin bir kısmını başka yere harcayacaksan hiç düşünmeden Sapphire modelini alabilirsin.

XFX modeli köşeye atılacak bir tasarım değil. Yerinde olsam onu tercih ederdim. Fanları sessizmiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire ben de alacaktım bu modeli, soğutması gayet başarılı.
So%C4%9Futma.jpg
 
Sapphire önerdim ama, ASUS'un soğutması daha başarılı... Borular doğrudan temas halinde. ;) O yüzden fikrimi değiştiriyorum. ASUS al derim. Ama Sapphire'de iyi, hangisini istersen onu al. Ama Sapphire ve ASUS dan şaşma.

asus_directcu_HD6850_vmercik-hwm1-570x427.jpg
 
XFX Kullanıyorum ve elimi arada atıp ısı ne durumda diye bakıyorum sıcaklık bile yok : ) Programla kontrol de ediyorum tabi sonuçlar güzel ve kesinlikle ses problemide yok ama şöyle diyebilirim. Vatan'dan alıyorsanız eğer deneyin ürünü ilk 15 gün içerisinde değiştirebilirsiniz. Sıkıntı yaratmiyorlar..

(After Effects / Photoshop / Sony Vegas) Programlarını kullanıyorum boştayken kontrol etmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı