ASUS servisi sıkıntı çıkartır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bugün bilgisayarımı PSU'yu servise göndermek için Vatan'a götürdüm. Oradaki çalışanda Coil Whine ekran kartında da olabilir ona da bakalım duruma göre servise gönderelim dedi. Bende zaten ekran kartında CW var ama rahatsız olmuyorum göndermenize gerek yok dedim ama adam tutturdu zaten maske falan vardı pek de anlaşılmıyordu bende tamam dedim. Ama daha önce CW nedeniyle servise gönderilen kartların değiştirilmediği hatta üstüne daha fazla zarar geldiğine 60° yi geçmeyen kartların 80-90°lere çıktığına dair yazılar okumuştum hatta bu yüzden kartımı servise vermek istemiyordum. Sizce ASUS servisi CW olan ROG STRIX kartıma böyle bir şey yapar mı? Eğer başıma böyle bir olay gelirse nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zannetmem öyle bir olay olacağını. Zaten değişim olayını yapmazlarsa, kartı incelemeye bile almazlar.
Hocam eğer sınırı 30 cm mesafeden 60Db ise değişim yapmaları lazım. Hayır bide ekran kartı kutusunu götürmemiştim umarım Vatan paketlemeyi düzgün yapar. Yani poşete koyup göndericeklermiş gibi bir his var içimde.

Merhaba. Bugün bilgisayarımı PSU'yu servise göndermek için Vatan'a götürdüm. Oradaki çalışanda Coil Whine ekran kartında da olabilir ona da bakalım duruma göre servise gönderelim dedi. Bende zaten ekran kartında CW var ama rahatsız olmuyorum göndermenize gerek yok dedim ama adam tutturdu zaten maske falan vardı pek de anlaşılmıyordu bende tamam dedim. Ama daha önce CW nedeniyle servise gönderilen kartların değiştirilmediği hatta üstüne daha fazla zarar geldiğine 60° yi geçmeyen kartların 80-90°lere çıktığına dair yazılar okumuştum hatta bu yüzden kartımı servise vermek istemiyordum. Sizce ASUS servisi CW olan ROG STRIX kartıma böyle bir şey yapar mı? Eğer başıma böyle bir olay gelirse nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler.
Daha önce Asus X540LA laptopum arıza yaptığı için servise göndermiştim. Sıkıntı bataryasındaymış. Makul bir fiyata hem bataryayı değiştirdiler, hem de Windows 10 Home olan cihazımı Pro'ya yükselttiler sağolsunlar.

Bence bir problem yaşamazsınız.

Gerek yok kutuya. Fatura veya garanti kağıdı istiyorlar.
Onu Vatan hallediyor zaten. Tama teşekkürler.
Evet korktuğum başıma geldi. Canım Asus ROG Strix kartımda sorun bulamamışlar ve termal macun ile BIOS güncellemesi yapmışlar. Karta değişim çıkartmaya çalışıp 0 değişim ürünü diye satacağın ve MSI Gaming Z 2060 S alacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı