Asus Strix 750 Ti Coil Whine sorunu

• Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 938
B

Bir Deliden Fazlası

Ziyaretçi
Asus Strix 750 Ti modelli ekran kartını aldım ve kullanmaya başladıktan 1 ay sonra oyun açtığım zaman yükselen kapattığımda ise düşen bir sesle karşılaştım. Önce başka bir ekran kartı(GT630)yla denedim ve bunda problem yoktu. Defalarca denedim ve sesin karttan geldiği anladım. Sesi farkettikten 1 gün sonra servise gönderdim ve 15 gün aradan sonra servisten
Ekran kartında belirtilen sorunla ilgili yapılan incelemelerde herhangi bir sorun görülmemiştir ve Furmark, Burn-in testlerinde Memory ve GPU testlerini başarıyla geçmiştir. BIOS Update yapılmıştır. Kullanıcıya diğer yazılımsal ve donanımsal kontrollerini ayrıca önemle power supply ve sinyal kablosu çıkış değerlerinin kontrolleri önerildi. Test OK.
aynen bu şekilde bir cevap geldi. Bende geri dönüş yaparak itiraz ettim.

Sizce ne yapmalıyım, bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdikleri cevap tatminkar diyebilirim. Kıytırık iş yapmamışlar gibi. Ben de aynı karta sahibim. Sadece oyun yükleme ekranlarında alınan yüksek FPS (1000-8000) değerlerinde coil whine oluyor. Sendeki ses oyun boyunca sürüyor sanırım. Biraz şanssız bir durum.

FurMark ile Anti-Aliasign ayarını açınca ve oyunlarda ses yapıyor. Normal olmadığını düşünüyorum ve tekrar gönderdim servise.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı