Satıldı ASUS STRIX GTX 750 Ti Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu okurken oto pazarında araya giren pazarlık bitiriciler aklıma geldi :) İki tarafta tutsun elini bitirelim pazarlığı :D

Kişisel güvenlik demişsiniz. Alıcı size nasıl güvenecek en iyisi elden test edip vermek.

Satıcı da güvenlik meselesi var. Alıcıda nasıl güvenecek sorunu var. İki taraf için de bu ilanın silinmesi. Şuan satıcıya desen ki ürünü kargoya ver ben ürünün ödemesini bir kısmını şuan bir kısımda kargoyla aldığımda ödesem belki bu şekilde bir çözüm olur.

Bu kafayla ne alım ne satım yapılamaz 2. elin temel hususu karşılıklı güvendir korkuyorsanız satmazsınız. Önce kart sonra havale de gördüğüm en saçma şey benim yaptığım alışverişte önce havale yapılır satıcıya ss atılır satıcıda 30-40 dk içinde kargoya verir olay budur.

Bu kafayla ne alım ne satım yapılamaz 2. elin temel hususu karşılıklı güvendir korkuyorsanız satmazsınız. Önce kart sonra havale de gördüğüm en saçma şey benim yaptığım alışverişte önce havale yapılır satıcıya ss atılır satıcıda 30-40 dk içinde kargoya verir olay budur.

Bu tamamen tercih meselesidir. Diyelim ki farklı bir platformda herkesin tanıdığı ve referansları olan bir kişiye kart satmak istediğimde, ben karşı tarafa güven duyuyor isem kartı gönderirim.
Yakın zamanda 4TB'lık harici harddisk sattım. Elden alış veriş oldu. İlk başta kişiyi ayrıntılı araştırmamıştum. Sonra alan kişiyi forumda biraz araştırdığımda çok güvenilir bir satıcı ve alıcı olduğunu gördüm. Bu kişiye tekrar ürün satar isem önce ürünü gönderebilirim.

Bu konudaki karta gelince, satan kişi güvenlik nedenlerinden dolayı elden satışa yanaşmadığı için "önce ürün sonra havale" teklifini yaptım. Kişinin farklı sorunları olabileceğini dile getirdim ve saygı duydum. Ben bu kişiye güvenmeyebilirim ama bu kişi belki bana güvenebilir. Bu 2 kişi arasındadır. Bu bir tekliftir. Satıcı kabul eder ya da etmez bu ona kalmış bir durumdur. Nasıl 800TL'e satılan bir ürüne, 750TL'e düşürürsen fiyatı alırım demesi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı