Asus Strix GTX 750 Ti

Neyden ceza alabilirim bu siteden mi?Yardımınız için çok teşekkürler. :D

Neyden ceza alırım bu siteden mi ? Yardımınız için teşekkürler.:D

Neyden ceza alabilirim bu siteden mi?Yardımınız için çok teşekkürler. :D

Neyden ceza alırım bu siteden mi ? Yardımınız için teşekkürler.:D

Forum kurallarını okumalısın. Türkçe imla kurallarına uymak zorunlu. Ayrıca bir mesajı iki kere göndermekte yasak.

O işlemcinin yanina R9 270x kart biraz fazla kalır. Tam emin olmamakla birlikte oyunda takilmalar yaşayabilirsin. İşlemciyide değiştirmen gerekebilir.

O işlemcinin yanina R9 270x kart biraz fazla kalır. Tam emin olmamakla birlikte oyunda takilmalar yaşayabilirsin. İşlemciyide değiştirmen gerekebilir.
Asus R9 270 almıcam R9 270 alıcam ama olur mu bilmiyorum işte.

Asus R9 270 almıcam R9 270 alıcam ama olur mu bilmiyorum işte.
Aynı zamanda lise 2 öğrencisiyim para biriktirerek alıcam olmazsa gider amd 6570 alırım diecem ama İnşallah olur.

En son sorum şu:Anakartımda PSI var,DDR2 toplam 4GB Ramim var,şu anki güç kaynağı az ama Zalmanın 130 TL'ye 500Watt güç kaynağı alınacak,anakart Asus,bu PC'ye Asus Radeon R9 270 alıcam da olur değil mi?Olmazsa olan bir kart önerir misiniz?En kötüsü SappHire AMD Radeon HD 6570 alırım.Battlefield 4 oynamak amaçlı Asus Radeon R9 270 alınıo.Yardım.

İşlemci de Pentium(R) Dual- Core CPU E5300 2.60GHz

Battlefield 4 mantle desteği verdiği için biraz daha para katıp yukarda belirtilen r9 270x alabilirsin.Para katmam diyosan r7265 chipsetini öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı