Asus Strix Pro vs Razer Kraken 7.1

Kulaklıkta neye önem verdiğinizi kısaca anlatmış olsaydınız daha iyi olurdu. Her neyse.
Razor Kraken 7.1 kullandım. Kulaklarınız küçükse düşünmeyin alın. Ses kalitesi tek kelime üç hece. Ha ri ka. Daha iyisini bulabileceğiniz sanmıyorum bu fiyat bandında. Hatta ürünü %100 de kullanamazsınız açıkça söyleyeyim. Bass lar mükemmel, çatlama falan olmuyor. Ses seviyesine değindim zaten. Sadece kulaklık biraz kullanımı açısından rahatsızlık yaratabiliyor, kulaklarınız benim gibi biraz büyükçeyse Asus'a yönelmenizi öneririm. Değilse direk Kraken'e gitsin eliniz.

7.1 için alıyorsan kraken alma derim şuan kullanıyorum ve oyun içerisinde gram farkedemiyorum. Rahatlık ve bas açısından kraken iyi seçim ama müziklerde tizleri acayip zayıf kalıyor. Senin yerinde olsam strix alırdım.

Yabancı forumlarda araştımıştım Razer ses konusunda pek iyi olduğunu söylemiyorlardı. Asus'un ayrı bir ses kartı var. Razer ise direk usb üzerinden bağlanıyor ve Asus Strix'de kafa bandı var Razer'dan daha rahattır diye düşünüyorum.

Peki arkadaşlar 350-400 arası daha iyi kulaklık varmıdır ? Yapacağım şeyler ise müzik dinlemek,fps oyun oynamak vb şeyler için kullanacağım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı