Asus Strix R9 380 Görüntü yanıt vermeyi kesti sorunu

aleynadıgüzel

Hectopat
Daha fazla  
ASUS STRİX R9 380 4 GB 256 BİT ekran kartı var görüntü sürücüsü yanıt vermiyor böyle hata veriyor. Oyunlarda 10 15 dk sonra atıyor...

İŞLEMCİ = AMD FX 8350
RAM = KİNGSTOM HYPERX DD3 8 GB 4+4
ANAKART = M5A78L-M LX3
EKRAN KARTI = ASUS STRİX R9 380 4 GB 256 BİT
11.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 ile bu tarz hatalar almanız son derece normal. Zira Windows 7 artık donanım uyumluluğu üzerine güncelleme almıyor.
  • Windows 10'a geçin ve BIOS güncelleyin.
  • İşletim sisteminizi sonuna kadar güncelleyin.
  • Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin.

Tabiki düzelir.
Nereden biliyorsun düzeleceğini?
@fearless43 kardeşim benim Leadtek 7300 GS ekran kartım vardı. Aynı sorunlarla karşılaşıyordum bende en son ekran kartı gitti ve kurtuldum. Windows 10'un sorununu kurtaracağını sanmıyorum istersen dene yine de ama bir an önce garantiye göndermeni tavsiye ediyorum. Bir de oyunlarda vb. insanlar, çevre, doku yeşil olup duruyor mu? Bende ilk başta sorunlar böyle başlamıştı.

Nereden biliyorsun düzeleceğini?
@fearless43 kardeşim benim Leadtek 7300 GS ekran kartım vardı. Aynı sorunlarla karşılaşıyordum bende en son ekran kartı gitti ve kurtuldum. Windows 10'un sorununu kurtaracağını sanmıyorum istersen dene yine de ama bir an önce garantiye göndermeni tavsiye ediyorum. Bir de oyunlarda vb. insanlar, çevre, doku yeşil olup duruyor mu? Bende ilk başta sorunlar böyle başlamıştı.
Sizin Leadtek olduğundandır belkide.

yok kardeşim oyunu ful ayarlara çekiyorum 2 dk sonra görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti diyor oyunda atıyor oyun aşşağıda ses geliyor ama görüntü yok 1 haftalık kart 1 tane güç kaynağının kablosunu eritti ekran kartı güçlü geldi gittim 700 wat aldım 500 lük vardı sorun ondandır diye değiştirdim yine yapıyor çözemedim gittim rust diye bir oyundan yapıyor steam üstünde orjinal oyun win 10 geçersen çözlür dediler bilmiyorum şimdi tereddütte kaldım ekran kartındamı sorun anlamadımm ...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı