ASUS STRIX RX 570 4GB alınır mı?

• Konuyu başlatan MAHOA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.315
Makaleler
1
Yer
Antalya
RX 570 4GB bu OC'siz modeli 6 taksitle 1306TL'ye alabiliyorum. Sistem toplamak istiyorum fakat yazın oluşturacağım. Sorum şu:

Yazın sistem toplayacağım bu kartı şuan almalı mıyım? Gerçekten fiyatı beni cezbediyor ve bir daha böyle bir fiyata alabileceğimi pek zannetmiyorum.
Sıklıkla oynadığım 2 oyun CS GO ve PUBG olacak. Haricinde ise Shadow of the Tomb Raider'dan öte AAA bir oyun oynayacağımı zannetmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Screenshot_20181023-165422.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar düşmüşken ve ekran kartı da 1080p için gayet yeterliyken, elbette alınır. "Shadow of the Tomb Raider" oyununu 1080p 60FPS'de uygun ayarlarda oynarsınız. Ancak o oyun sadece GPU istemiyor. İşlemciniz yetmeyebilir. O nedenle işlemci de belirtmeniz daha doğru olacaktı.

Hepsiburadada indirimleri takip et msı armor rx 570 8gb 1.400 civarı bulunabiliyor hatta bir ara armor rx 580 8gb 1.500 e görmüştüm takip etmende çok fayda var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı