ASUS STRIX Wireless kulak yeri çıktı

Megg

Hectopat
Daha fazla  
ASUS STRIX Wireless headset kulaklığın mikrofon takılan yerin üst kısmı çıktı tam hoparlör yeri çıktımı kırıldı mı bilmiyorum ama çıktıysa nasıl takacağımı birisi söyleyebilir mi? Veya kırıldıysa birisi söylerse çok iyi olur.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-07 at 18.47.29.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-07 at 18.47.29.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 43
Onarmı basit. Basit bir yapıştırıcı ile tutturuluyor bu kısım. Kesinlikle japon yapıştırıcı kullanmayın plastiği eritiyor. Sıcak silikon yardımı ile araya sıkıp sıkıca sıkıştırın ve 5 dakika bekleyin. Ardından dinlendirin biraz kulaklığı... Hayırlı olsun.

Onarmı basit. Basit bir yapıştırıcı ile tutturuluyor bu kısım. Kesinlikle Japon yapıştırıcı kullanmayın plastiği eritiyor. Sıcak silikon yardımı ile araya sıkıp sıkıca sıkıştırın ve 5 dakika bekleyin. Ardından dinlendirin biraz kulaklığı... Hayırlı olsun.

Silikon ile onarabilirim yani kırkımı yoksa çıkıkmı peki?

Silikon ile onarabilirim yani kırkımı yoksa çıkıkmı peki?
o beyaz lekemsi şey bir yapıştırıcı hocam. Kırık değil sadece yapışkanı ömrünü tüketmiş gibi.

O beyaz lekemsi şey bir yapıştırıcı hocam. Kırık değil sadece yapışkanı ömrünü tüketmiş gibi.

Hocam 2 kere slikonla yapıştırdım 1. olmadı temizleyip tekrar yapıştırdım tekrardan olmadı kulağıma takıyorum silikon gevşeyip geri çıkıyor ve eskisi gibide olmadı kendi etrafında dönüyor.

Hocam 2 kere slikonla yapıştırdım 1. olmadı temizleyip tekrar yapıştırdım tekrardan olmadı kulağıma takıyorum silikon gevşeyip geri çıkıyor ve eskisi gibide olmadı kendi etrafında dönüyor.
o zaman ikiz tüp yapıştırıcı ile yapıştıracaksın. Ya ömür boyu tutacak ya da çöp olacak kulaklığın. Seçim sende.

Anladım çöpde olsun istemem kaç paralık kulaklık teşekkür ederim yine de.
Riski alman lazım hocam. Olmadı delerek telle tutturursun tutmazsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı