ASUS teknik servis sorunu çözmüyor

JollySceptre

Kilopat
Geçen hafta pazartesi günü monitörüm çok fazla titreme yaptığı ve ekrandaki simgeler sağ tarafına yansıma bıraktığı için (evet monitörüm analog) monitörümün garanti hakkından yararlanarak ASUS'un teknik servisine gönderdim.

ASUS'un onarım sorgulama sitesinden süreci takip ettim ve yazana göre monitörümün onarımı bu hafta pazartesi günü bitti.

Bugün de monitörüm elime ulaştı ve ulaşır ulaşmaz monitörü test ettim gerçekten tamir edildi mi diye fakat gördüm ki eski halinden hiçbir fark yok hala titreme yapıyor hala ekrandaki imgeler sağ tarafına yansıma bırakıyor.

Şimdi ben anlamıyorum bu garanti ne için var, monitördeki sorunların çözülmesi gerekmiyor muydu?

Onarım sorgulama sayfasında "Ürününüz üzerinde dayanıklılık testleri yapılıyor. "(Dayanıklılık testi ne benim de fikrim yok) ve "Onarım tamamlanmıştır. " Gibi cümleler tamir süreci boyunca yazıyordu peki ya bunlar ne anlama geliyor eğer monitörüm tamir edilmediyse?
Sonuç olarak şimdi benim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS teknik servisi saçmalamaya başladı son günlerde 1 hafta önce aldığım Asus DSL-AC750 modemde oyuna girdiğimde pacet loss sıkıntısı çektim müşteri hizmetlerine ulaştığımda aldığım cevap kullandığınız internet hattında sıkıntı var, yinede size bir göndersem baksanız diye teklif ettim ve kabul etmediler geri hiç bir kontrol yapılmadan gönderileceğini belirtti işin garibi önceki kullandığım 4 yıllık modem`de böyle bir sıkıntı yoktu hattımda sıkıntı olsa o modemde`de aynı sorunu yaşardım. İnternet firmamı değiştirdim ama sorunum geçmedi hattımı fiziksel olarak, dört kere kontrol ettirdim saha dolabında devrelere kadar değişti modemde sıkıntı olduğunu kabul etmediler ve bende uğraşmak istemedim 400 TL çöpe gitti işin kısacası artık o firmaya ait hiç birşey almayı düşünmüyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı