ASUS'un unvanını değil, satın aldığınız yerin unvanını eklemelisiniz. Tüketici hakem heyeti başvurularında, faturayı kesen şirket taraf olarak yazılır.
Ürünü 2.el aldım, fatura yok. Ürünü tam 4 kez garantiye yolladım panel değişti, sorunum devam etti. Elimde servis fişleri var, yardımcı olur musunuz?
Fatura olmadan servisin garanti kapsamında işlem yapması bile şans diyebilirim. Satın aldığınız kişiden fatura talep edin, sağlayamıyorsa ürünün satın aldığı yerden talep etmesini isteyin.Ürünü 2.el aldım, fatura yok. Ürünü tam 4 kez garantiye yolladım panel değişti, sorunum devam etti. Elimde servis fişleri var, yardımcı olur musunuz?
Sanırım seri numarasıyla ürün kaydedilirken yanında fatura görseli de ekleniyordu. O sayede faturaya ihtiyaç duymadan servis hizmeti verilmiş olabilir. Asus'tan temin edilebilir yani fatura bilgileri belki bir ihtimal.Fatura olmadan servisin garanti kapsamında işlem yapması bile şans diyebilirim. Satın aldığınız kişiden fatura talep edin, sağlayamıyorsa ürünün satın aldığı yerden talep etmesini isteyin.
Fatura olmadan servisin garanti kapsamında işlem yapması bile şans diyebilirim. Satın aldığınız kişiden fatura talep edin, sağlayamıyorsa ürünün satın aldığı yerden talep etmesini isteyin.
Çok normal zira satıcı burada taraf rolünde;Hocam THH ile görüştüm ilimdeki fatura olmadığı için veremesiniz dedi.
Fatura olmadan servisin garanti kapsamında işlem yapması bile şans diyebilirim. Satın aldığınız kişiden fatura talep edin, sağlayamıyorsa ürünün satın aldığı yerden talep etmesini isteyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.