Çözüldü ASUS THH başvurusu için firma unvanı ne girilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
ASUS'un unvanını değil, satın aldığınız yerin unvanını eklemelisiniz. Tüketici hakem heyeti başvurularında, faturayı kesen şirket taraf olarak yazılır.
ASUS'un unvanını değil, satın aldığınız yerin unvanını eklemelisiniz. Tüketici hakem heyeti başvurularında, faturayı kesen şirket taraf olarak yazılır.

Çözüm
Aynı sorunu ben de yaşadım, satıcıyı yazmanız gerek faturadaki.

Ürünü 2.el aldım, fatura yok. Ürünü tam 4 kez garantiye yolladım panel değişti, sorunum devam etti. Elimde servis fişleri var, yardımcı olur musunuz?

Ürünü 2.el aldım, fatura yok. Ürünü tam 4 kez garantiye yolladım panel değişti, sorunum devam etti. Elimde servis fişleri var, yardımcı olur musunuz?

Fatura yoksa nasıl olur bilemiyorum, satıcının kim olduğunu bilmiyorsunuz doğal olarak. İlk sahibini bulma şansınız var mı? O bulabilir.

Konudan ayrı olarak monitör şikayetiniz çizgiler miydi? Bir de modeli neydi?

Fatura olmadan servisin garanti kapsamında işlem yapması bile şans diyebilirim. Satın aldığınız kişiden fatura talep edin, sağlayamıyorsa ürünün satın aldığı yerden talep etmesini isteyin.

Fatura olmadan servisin garanti kapsamında işlem yapması bile şans diyebilirim. Satın aldığınız kişiden fatura talep edin, sağlayamıyorsa ürünün satın aldığı yerden talep etmesini isteyin.
Sanırım seri numarasıyla ürün kaydedilirken yanında fatura görseli de ekleniyordu. O sayede faturaya ihtiyaç duymadan servis hizmeti verilmiş olabilir. Asus'tan temin edilebilir yani fatura bilgileri belki bir ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı