diries Hectopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 20 28 Ağustos 2019 #1 TUF 1660 Ti var ve PUBG'da 5 dk içinde 86-87 derece ye geliyor ve çok uzun süre o derecede kalıyor yükselmiyor Allah'tan ama bu kadar çok sıcaklığın zararı çok mu, bir de kasam Masterbox Lite 5 ama ön kapağını çıkarıyorum ya da aralık bırakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2019
TUF 1660 Ti var ve PUBG'da 5 dk içinde 86-87 derece ye geliyor ve çok uzun süre o derecede kalıyor yükselmiyor Allah'tan ama bu kadar çok sıcaklığın zararı çok mu, bir de kasam Masterbox Lite 5 ama ön kapağını çıkarıyorum ya da aralık bırakıyorum.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.102 Makaleler 18 Çözümler 12 28 Ağustos 2019 #2 Afterburner üzerinden özel fan profili yaparak sıcaklıkları bir nebze düşürebilirsiniz.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.562 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Ağustos 2019 #3 TUF ve Dual kartların soğutma blokları berbat olduğu için bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Özel fan profili oluşturun arkadaşın dediği gibi.
TUF ve Dual kartların soğutma blokları berbat olduğu için bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Özel fan profili oluşturun arkadaşın dediği gibi.
Zywo0 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 28 Ağustos 2019 #4 Lian La-Fey dedi: Afterburner üzerinden özel fan profili yaparak sıcaklıkları bir nebze düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özel fan profili nasil yapılır ? Ne gibi ayarlar yapmak lazım sıcaklığı düşürmek için ?
Lian La-Fey dedi: Afterburner üzerinden özel fan profili yaparak sıcaklıkları bir nebze düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özel fan profili nasil yapılır ? Ne gibi ayarlar yapmak lazım sıcaklığı düşürmek için ?
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.102 Makaleler 18 Çözümler 12 28 Ağustos 2019 #5 Zywo0 dedi: Özel fan profili nasil yapılır? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmına gel. Fan sekmesini aç. Kullanıcı ayarlı fan kontrolünü aç. Karşına bir eğri çıkacak. Eğrideki kutucukları hareket ettirerek kaç derece fanların ne kadar yüzde ile dönmesini ayarlayacaksın. 55°C'ye kadar belirli bir yüzde belirle ondan sonra 75°C'ye kadar sabit eğimli 75°C'den 90°C'ye kadar daha agresif bir eğri yap. Örneğin: Bu birazda deneme yanılma yoluyla yapılacak bir şey.
Zywo0 dedi: Özel fan profili nasil yapılır? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmına gel. Fan sekmesini aç. Kullanıcı ayarlı fan kontrolünü aç. Karşına bir eğri çıkacak. Eğrideki kutucukları hareket ettirerek kaç derece fanların ne kadar yüzde ile dönmesini ayarlayacaksın. 55°C'ye kadar belirli bir yüzde belirle ondan sonra 75°C'ye kadar sabit eğimli 75°C'den 90°C'ye kadar daha agresif bir eğri yap. Örneğin: Bu birazda deneme yanılma yoluyla yapılacak bir şey.